30 / 04 / 2024

Lazzoni Hotel telefon

Lazzoni Hotel telefon

Mobilya markası Lazzoni, Yeni Rönesans mimarisiyle inşa edilen 5 yıldızlı oteliyle turizm sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Eylül ayında Sütlüce'de açılacak Lazzoni Hotel, 133 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlandı.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da!

Studio Libeskind Başkanı Mimar Yama Karim, RIBA Ödüllü Mimar Stefan Behnish ve Ekolojist Gary Grant, 5 Haziran 2015 tarihinde, İstanbul Lazzoni Hotel’de “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” için İstanbul’a geliyor...

Yeşil mimarinin devleri İstanbul'a geliyor!

Yeşil mimarinin devleri Dünya Çevre Günü'nde İstanbul'a geliyor. " Yeşil binalar ve ötesi konferansı " 5 Haziran 2015 tarihinde Lazzoni Hotel'de gerçekleştirilecek.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri!

Akçakoca'ya kıyısı bulunan otelde devri tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede lansmana özel avantajlar sunuluyor.

Sky Tower Hotel telefon numarası!

Toplam 184 adet odadan oluşan Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında, taksitler 1.500 TL'den başlıyor.

Lazzoni Hotel banyolarında İdeal Standard tercih ediliyor!

Banyo tasarımında söz sahibi olan İdeal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. İdeal Standard, Lazzoni Grubu'nun dikkat çeken turizmdeki ilk projesi Lazzoni Hotel'in tercihi oldu.

Lazzoni Hotel, Sütlüce'den sonra ABD'de yükselecek!

Lazzoni Mobilya, ABD’de 4 mağazaya ulaştı ve 5 yıl içinde bu sayıyı 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Şirket, Sütlüce’de açtığı Lazzoni Hotel’i de ABD’ye taşıma planı yapıyor.

Lazzoni Mobilya Haliç'e otel yaptı!

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyleyen Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut otelle ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Lazzoni Hotel Aralık ayında Sütlüce'de açılacak!

Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla farklı bir yer edinen Lazzoni’nin Yeni Rönesans mimarisiyle inşa ettirdiği 5 yıldızlı oteli Lazzoni Hotel, Aralık ayında misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Lazzoni Mobilya'dan Haliç'e 120 milyonluk otel!

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut, Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyledi. Otel, 132 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlandı...

Lazzoni Hotel telefon Haberi

Lazzoni Hotel telefon

Mobilya markası Lazzoni, Yeni Rönesans mimarisiyle inşa edilen 5 yıldızlı oteliyle turizm sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Eylül ayında Sütlüce'de açılacak Lazzoni Hotel, 133 oda 275 yatak kapasitesinde, 5 süit, 13 junior süit ve 3 jakuzi süit şeklinde tasarlandı. Haliç manzarasıda keyfinize keyif...