06 / 05 / 2024

lazzoni nuev

lazzoni nuev

Konutlardaki mekan darlığı sorununa yeni tasarımlarıyla son veren Türkiye’nin ilk ve tek, sadece online mobilya firması Nuev, değişik mekanlara uyum sağlayabilen mobilyalarla tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Mahall Bomonti lokasyon!

Mahall Bomonti lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların yanı sıra ofislere yer verilen projede Lazzoni'den 10 bin TL hediye çeki veriliyor.  

Mahall Bomonti'den ev alana Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki!

Mahall Bomonti projesinden ev alanlara Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki veriliyor.  İzmir'de hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. 

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!

Lazzoni ikinci otelini Anadolu Yakası'nda yapacak!

Mobilyacı Lazzoni girdiği otelcilik alanında yatırımlarına yenilerine ekliyor. Lazzoni ikinci otelini Anadolu Yakası'nda yapacak..

Lazzoni ABD'deki mağaza sayısını 10’a çıkaracak!

Türk mobilya markası Lazzoni yatırımda Amerika kıtasına yöneliyor. 2009’da ABD pazarına giren firma, Amerika'daki mağaza sayısını 10’a çıkaracak.

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

Lazzoni Chester ile evlerinize zarif bir dokunuş!

Lazzoni, Chester’ı yeniden yorumlayarak modernize ediyor. Chester koltuklar zariflik ve şıklığı bir arada sunuyor.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da!

Studio Libeskind Başkanı Mimar Yama Karim, RIBA Ödüllü Mimar Stefan Behnish ve Ekolojist Gary Grant, 5 Haziran 2015 tarihinde, İstanbul Lazzoni Hotel’de “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” için İstanbul’a geliyor...

Yeşil mimarinin devleri İstanbul'a geliyor!

Yeşil mimarinin devleri Dünya Çevre Günü'nde İstanbul'a geliyor. " Yeşil binalar ve ötesi konferansı " 5 Haziran 2015 tarihinde Lazzoni Hotel'de gerçekleştirilecek.

Lazzoni Hotel banyolarında İdeal Standard tercih ediliyor!

Banyo tasarımında söz sahibi olan İdeal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. İdeal Standard, Lazzoni Grubu'nun dikkat çeken turizmdeki ilk projesi Lazzoni Hotel'in tercihi oldu.

Lazzoni’nin otel projesine İdeal Standard damgası!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider markası Ideal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Lazzoni’nin otel projesine İdeal Standard damgası...

lazzoni nuev Haberi

lazzoni nuev


Özellikle ev ve işyeri değiştirirken tüketicilerin mekana göre mobilya alma zorunluluğunun yarattığı sıkıntıya çözüm getirmek isteyen, ürünlerini Ankara’da 24 bin metrekarelik fabrikada, 50 yıllık Lazzoni üretim tecrübesi ve garantisiyle üreten Nuev, her mekana uyum sağlayabilen mobilyalar üreterek tüketicilerin sıklıkla mobilya değiştirme ihtiyacının önüne geçmeye çalışıyor.


Yaşam alanlarının küçülmesi ile yaşanan yer sorununun daha fazla hissedilmeye başlamasından yola çıkan Nuev, konutları mobilyaya uydurmanın dışına çıkarak mobilyaların mekanlara göre şekillenmesini sağlıyor.


Daha önce yatak olabilme özelliğine sahip “Box Yataklı Puf” ile müşterilerinin karşısına çıkan Nuev, şimdi de lego fikrinden esinlenerek “Puzzle Kitaplık-TV Ünite”yi tasarladı.


 Birden çok alınması halinde farklı tasarımlarla kullanılabilen ve konut değişikliğinde büyütülüp küçültülebilen mobilya, özellikle dar mekanların daha büyük görünmesini de sağlıyor.


Lazzoni mobilyanın dördüncü kuşak temsilcisi Efe Kababulut, Nuev’in yenilikçi yaklaşımları...