05 / 05 / 2024

lazzoni otel abd

lazzoni otel abd

Lazzoni Mobilya, ABD’de 4 mağazaya ulaştı ve 5 yıl içinde bu sayıyı 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Şirket, Sütlüce’de açtığı Lazzoni Hotel’i de ABD’ye taşıma planı yapıyor.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

ABD'de yıkım faciayla sonuçlanıyordu!

ABD'nin New Orleans bölgesinde 3 kişinin ölümüne neden olan otel patlayıcı kullanıp yıkıldı ancak büyük patlamaların ardından 80 metrelik vinçlerden sadece biri yıkıldı, diğeri binanın üzerine devrildi.  

ABD'de otel inşaatı aniden çöktü: 2 ölü, 20 yaralı!

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrindeki bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

ABD'de hapishaneden dönüştürülen otel 495 bin dolara satışta!

ABD'nin Minnesota şehrinde bulunan 19. yüzyıldan kalma otele dönüştürülmüş bir hapishane 495 bin dolara sahibi tarafından satışa çıkarıldı.  Otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. 

Dışı vagon içi lüks otel!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında bir demiryolu şirketi turistleri otel merkezine çekmeye karar verdi. Şirket, bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi.

ABD'de tren vagonları otele dönüştü!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında, turistleri otel merkezine çekmek için bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi. Turistler, Izaak Walton Inn adı verilen otele büyük ilgi gösterdi.

Lazzoni ABD'deki mağaza sayısını 10’a çıkaracak!

Türk mobilya markası Lazzoni yatırımda Amerika kıtasına yöneliyor. 2009’da ABD pazarına giren firma, Amerika'daki mağaza sayısını 10’a çıkaracak.

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

Kapadokya'daki Ariana Sustainable Luxury Lodge Otel kapandı!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde bulunan Ariana Sustainable Luxury Lodge kapandı. ABD’li turistlere hizmet vermek amacıyla Kapadokya’da hizmet vermeye başlayan otel beklediği müşteri potansiyeline ulaşamayınca kapatıldı.

Kırçiçeği'nden Çeşme'ye butik otel!

Kırçiçeği Restoran uluslararası marka olmayı hedefledi. Bunun için ilk adımı atan şirket, Dallas’ta şube açıyor. Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, “2017 sonuna kadar ABD’de sayıyı dörde çıkaracağız. Çeşme'de 12 odalı butik otel yaptırdık, bayramdan sonra açılıyor'' dedi.

lazzoni otel abd Haberi

lazzoni otel abd

Marangozluktan gelen Karabulut ailesinin markası olan Lazzoni Mobilya, yurtdışında kendini ispatlayan ve büyüyen bir marka oldu. ABD’de 4 mağazaya ulaşan ve 5 yıl içinde bu sayıyı 50’ye çıkarmayı hedefleyen şirket, Miami mağazasını seneye açacak. Bostan, Şikago ve California’da görüşmeler devam ediyor. Lazzoni, ABD dışında Malezya, Singapur, Almanya ve İngiltere’de büyüme planları yapıyor.


Lazzoni’nin Amerika’daki operasyonların başında ailenin 4’üncü kuşak temsilcisi, Rochester Institute of Technology’de endüstriyel tasarım eğitimi alan Efe Karabulut bulunuyor.


Otel zinciri olacak


Karabulut, bir yandan ABD’de büyüme planları yaparken bir yandan da kısa süre önce İstanbul Sütlüce’de açılan Lazzoni Hotel’i de orada bir zincir haline getirmeyi hedefliyor. “5 yıl izinde ABD’nin en yüksek kaliteli ve en uygun fiyatlı modern mobilya markası olacağımıza inanıyorum. Modern mobilyada ilk 5’te olacağız” diyen Efe...