04 / 05 / 2024

LCW yurtiçinde kaç mağazası var

LCW yurtiçinde kaç mağazası var

LC Waikiki, 2023 hedefini belirledi. Türkiye'de 500, yurtdışında bin mağazaya ulaşmayı planlayan şirket, 10 milyar dolar ciro hedefliyor. LCW Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, "Koşmamız gerekiyor" dedi...

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

İstanbul yine zirvede! 2022'nin ilk çeyreğinde kaç gayrimenkul satış işlemi yapıldı?

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ülkemizde 2022'nin ilk çeyreğinde 708 bin 523 gayrimenkul satış işlemi yapıldı ve söz konusu bu satışlardan toplamda 6 milyar 961 milyon 776 bin TL'lik tapu harcı geliri elde edilmiş oldu.

Mersin Akdeniz kaçak yapı cennetine dönüştü!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin 25 yıl içinde kaçak yapı cennetine dönüştüğünü söyledi.

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

Halk Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın SPK'dan aldığı onaylar doğrultusunda yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 87 gün vadeli 200 milyon TL tutarlı kira sertifikalarının satışı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 840 milyon TL'lik ihraç başvurusu onaylandı!

Deniz GYO'nun 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Rebul'un 2021 hedefi 30 mağazaya ulaşmak!

Rebul Grubu, dağıtım, perakende ve private label olmak üzere üç koldan büyüyen şirket, bu yılı 21 şube ile kapatmayı planlarken 2021 sonunda ise yurtiçinde 30 şubeye ulaşacak. Yurtdışında da Suudi Arabistan, Katar, Azerbaycan, Rusya ve Slovenya'da mağazalar açacak...

Bursa'da Kaşmer İnşaat'ın yeni projesi Millet Mahallesi'nde!

Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Naime Kaşmer ev sahipliğinde, Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Kaşmer'in yeni projesinin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi..

LCW yurtiçinde kaç mağazası var Haberi

LCW yurtiçinde kaç mağazası var

LC Waikiki, 2023 hedefini belirledi. Türkiye'de 500, yurtdışında bin mağazaya ulaşmayı planlayan şirket, 10 milyar dolar ciro hedefliyor. LCW Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, "Koşmamız gerekiyor" dedi.


Hazır giyim perakendesinde yüzde 16'lık dilimle en yüksek pazar payına sahip olan LC Waikiki, yurtiçi ve yurtdışında hedef büyüttü. Her iki pazarda mağaza atağına kalkan şirket, 2023'te Avrupa'nın en büyük 3 markası arasına girmek için düğmeye bastı. Yurtdışındaki 100'üncü mağazasını Bosna Hersek'in Mostar şehrinde açan şirket, 9 yılda 900 mağaza daha açacak. Kalabalık bir iş ve basın grubuyla Bosna Hersek'te şirketin hedeflerini anlatan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, "2014'ü 2.8 milyar dolar ciro, 120 uluslararası 400 de yurtiçi mağazasıyla kapatmayı planlıyoruz" dedi. Toplam çalışan sayısının 22 bin 500'e çıkacağını aktaran Küçük, 2023'te...