01 / 05 / 2024

Le Monde İnşaat Gayrimenkul

Le Monde İnşaat Gayrimenkul

Le Monde İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ferit Koşuncu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Burak Köle tarafından kuruldu.

Yüzgüleç Nalburiye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Nalburiye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Sulhaddin Yüzgüleç tarafından kuruldu.

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Yüzgüleç ve Veysel Yüzgüleç ortaklığında kuruldu.

Le Niche Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Le Niche Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Zeynep Melike Baykal ve Arzu Çelik ortaklığında kuruldu.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Güleç, Muhsin Güleç ve Yusuf Emre Güleç ortaklığında kuruldu. 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, yeni yıla yükselişle başladı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ocak ayı sonuçlarına göre, mevsimsellik sebebiyle faaliyetlerde düşüş görülmesine rağmen güven ve beklentilerdeki iyileşmenin desteklediği endeks, yeni yıla yükselişle başladı...

Le Monde İnşaat Gayrimenkul Haberi

Le Monde İnşaat Gayrimenkul

Le Monde İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ferit Koşuncu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Le Monde İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...