27 / 04 / 2024

led aydınlatmalı minare

led aydınlatmalı minare

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde turistik tesis işletmecisi Yaşar Çavuşoğlu'nun ahşap bir mescit yanına aydınlatma direği ile otomobil lastiklerini kullanarak yaptığı minare, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini topluyor

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Fakir Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi'nde cebinize iyi gelecek indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Uno Pro Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi, 1 lt su tankı kapasitesi, dokunmatik kontrol paneli ve aydınlatmalı pişirme yuvası ile kahve severlerin gözdesi oluyor. 

Yeni Seat İbiza’dan müjdeli haber! Bütün araba fiyatları zamlanırken ona zam uğramadı! 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni Seat Ibiza, enerjik ve özgür sınırsız tasarımı ile bütün ilgiyi üzerine çekerken, aydınlatmalı havalandırma ızgaraları ve 10. 25 inç dijital gösterge paneli ile bütün gözleri üzerinde topluyor. Peki Yeni Seat İbiza'ya eylül ayında zam geldi mi? İşte detaylar...

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

Bursa'da 700 yıllık Alaeddin Bey Cami’nin restorasyonu tartışma yarattı! 

1326’da Bursa'da inşa edilen Alaeddin Bey Camii’nde 2 yıl önce yapılan restorasyon, krize neden oldu. Parlak led aydınlatma sistemleri takılan, girişi PVC doğramalarla kapatılan camiye takılan bakır kapı kebapçı kapısını benzetildi.

Keçiören'de LED'lerle tasarruf dönemi başladı!

Keçiören Belediyesi israfın önüne geçmek için tasarruflu LED aydınlatmaları da Keçiören genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Kartal Belediyesi'nin huzurevi projesi hızla ilerliyor!

Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasında ve Kartal’da bulunan iki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yapılıyor.

LED ve Aydınlatma Fuarı 6-9 Ekim'de!

LED alanında dünyanın nadir fuar ve etkinliklerinden, yeni nesil Aydınlatma alanında Türkiye ve bölgedeki en büyük fuarı olan LED ve Aydınlatma Fuarı, global sektörü 12. kez buluşturmaya hazırlanıyor

Tarihi köprülere LED ve kamera sistemleri yerleştirilecek!

Hırsızların gazabına uğrayan Mimar Sinan’ın, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Silivri’deki köprüleri teknolojik LED sistemiyle yeniden aydınlatılacak. Ayrıca tarihi köprülere kamera sistemi de yerleştirilecek.

Ankara'da 11 mekan Philips Lighting ile aydınlanıyor!

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Bosch Class 2000W ortamlara estetik dokunuş sağlıyor!

Bosch, kompakt ölçüleri, arka aydınlatmalı LCD ekranı, modülasyonlu farı, donma koruması gibi özelliklere sahip yeni ürünü Bosch Class 2000W ile yaşadığımız ortamlara hem estetik hem de yüksek performans katıyor.

Aydınlatma sektöründe tasarruf ön plana çıktı!

Son yapılan elektrik zamlarından sonra tasarruf öne çıktı. Aydınlatma sektöründe tasarruf avantajıyla öne çıkan LED ampullerin günlük 10 saatlik ortalama kullanımıyla tüketicilere 5 yılın sonunda maliyeti 55 TL oluyor.

led aydınlatmalı minare Haberi

led aydınlatmalı minare


Çamlıhemşin ilçesinde turistik tesis işletmecisi Yaşar Çavuşoğlu'nun ahşap bir mescit yanına aydınlatma direği ile otomobil lastiklerini kullanarak yaptığı minare, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekiyor.


Kentin turizm yöresi Ayder Yaylası güzergahındaki Çamlıhemşin-Ayder kara yolu kenarında yer alan ve rafting de yapılabilen bir turistik tesisi işleten Yaşar Çavuşoğlu, tesis yakınında bulunan ve raftingcilerin giriş yaptığı bölümde inşa edilen mescidin kara yolundan iyi gözükmediğini ve yoldan geçen insanların ibadet yapmak için mescitten yeterince yararlanamadığını fark edince bu duruma bir çözüm getirmeye karar verdi.


Mescidi, yerini değiştirerek kara yolu kenarına almayı düşünen Çavuşoğlu, önce eski mescidi söktü. Ardından yine tesis yakınında, yol kenarında ahşaptan yeni bir mescit yapan Çavuşoğlu, mescidin bir de minaresi olmasını istedi.


Buna ilginç bir çözüm getiren Çavuşoğlu, mescit yakınında atıl durumdaki...