09 / 05 / 2024

led lambalar avantajlımı

led lambalar avantajlımı

Philips Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Göktuğ Gür, "Toplamda 7 milyon direğin aydınlatmasının LED'e dönüştürülmesiyle 5 yılda aşağı yukarı 1,5 milyar avroluk tasarruf sağlamamız mümkün olabilecek" dedi...

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

A101 16 Kasım kataloğu: 7 parça servis seti 229 TL'ye, Toshiba 70" Ultra HD 4K Smart Led Tv 22.999 TL'ye satılacak!

A101'in 16 Kasım 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. İşte A101 16 Kasım 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Teknosa’da kasım coşkusu! Tablette 2 bin 500 liraya varan hediye kupon ve indirim fırsatları!

Teknoloji perakendeciliği alanında hizmet veren Teknosa, kasım ayında binlerce üründe birbirinden cazip fırsatlarla dolu çeşitli kampanyalar hazırladı. Kahve makinasından tablete, bilgisayardan bluetooth kulaklıklara kadar çok sayıda ürün avantajlı fiyatlardan tüketiciye sunulacak.

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Yapay zeka destekli Onvo OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV satışa çıktı!

Son dönemlerde elektronik cihazlarda adını sıkça duyuran Onvo, TV konusunda dev bir adım attı. OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV’yi üreten Onvo, bu ürünü oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesinde ekim müjdesi! Avantajlı fiyatlar ortaya çıktı!

Evlenecek çiftlere veya evine yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenlere Samsung’dan müjde geldi. Samsung, WW90T4020CE/AH çamaşır makinesini ekim ayına özel cazip fiyatla satışa sundu.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Yurt dışından telefon almak avantajlı mı? Son zam sonrası kalem kalem hesaplandı

IMEI ücretlerine gelen görülmemiş zam yurt dışından telefon alma hayali kuranları yıktı. Peki şimdi ne olacak? Yurt dışında telefon almak halen daha mı avantajlı? İşte yanıtı...

Euro mu daha yükselecek dolar mı? Biri daha avantajlı! İslam Memiş açıkladı! Bunu alan yaşadı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''Euro mu daha yükselecek dolar mı?'' sorusunu yanıtlarak o yatırım aracını işaret etti. Bunu alan yaşadı!

Şık tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile Kia Sportage 2023'ün en dikkat çekeni oldu

Kia Sportage'ın en büyük özelliklerinden biri, şık ve modern tasarımıdır. Sportage, dinamik hatları, büyük ızgara ve LED farlarıyla dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, Sportage, otomobil severler tarafından tercih edilen bir SUV haline gelmiştir. Peki Kia Sportage 10 Mayıs 2023 fiyat listesi ned

led lambalar avantajlımı Haberi

led lambalar avantajlımı


Philips Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Göktuğ Gür, "Toplamda 7 milyon direğin aydınlatmasının LED'e dönüştürülmesiyle 5 yılda aşağı yukarı 1,5 milyar avroluk tasarruf sağlamamız mümkün olabilecek" dedi.


Philips Türkiye, Çanakkale Şehitler Abidesi’ni LED teknolojisiyle aydınlattı. Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'na gerçekleştirilen gezide gazetecilerle bir araya gelen Gür, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli bir simgesi olan abidenin aydınlatmasını yapmanın kendilerine gurur verdiğini söyledi.


Gür, 115 bin çalışana sahip Philips’in geçen yıl 23,3 milyar avro ciro elde ettiğini belirterek, 2025 vizyonlarının her yıl 3 milyar insanın hayatına dokunmak olduğunu anlattı.


Yapacakları yeniliklerle insanların hayatında değer oluşturmayı arzu ettiklerini ifade eden Gür, 2013 marka değeri sıralamasında 10 milyar avro ile dünyada 40. ve dünya yeşil markalar sıralamasında 23. sırada bulunduklarına işaret etti.


Yaptıkların satışların yüzde 50’den fazlasının yeşil...