21 / 05 / 2024

lee kot pantolon

lee kot pantolon

Lee Wrangler outlet ürünlerini online mağazası üzerinden satışa sundu. Jean pantolondan kabana kadar birçok ürün sepette yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Avva'dan Babalar Günü müjdesi! T-shirtler 59 TL, gömlekler 199 TL, pantolonlar 299 TL! Ekstra indirim imkanı da var!

Avva markası, Babalar Günü'ne özel tek fiyat kampanyasıyla erkeklere trend ve şık parçaları indirimli fiyatlarla sunuyor. Pantolon ve polo yaka t-shirt seçenekleri arasında yer alan ürünler, rahatlık ve stil arayan babalar için harika bir hediye seçeneği olabilir. 

Kmc Tk İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Tk İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Chungnam Lee ve Jeahun Jeong ortaklığında kuruldu.

Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada'da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hle Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesiyle yünlü, pamuklu, kot ve gömlek gibi kıyafet türlerini kusursuz şekilde nemden arındırarak kurutuyor. 

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

9 kg kurutma kapasiteli Hoover kurutma makinesi; Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kurutma özelliklerine sahiptir. Çamaşır nemini ölçen kuruluk sensörü sayesinde kurutma işlemi daha ergonomik gerçekleşir.Dört kurutma derecesi nedir?

Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika gelişmesi! Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından sonra dünyaca ünlü ekonomistlerden açıklama geldi. MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika açıklamasında bulundu. Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

9 kg kapasiteli Hoover kurutma makinesi; Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kumaşlara özel programları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kurutma makinesi akıllı telefon ile kurutma makinesini kontrol edebilme ve 9 saate varan gecikmeli başlangıç özellikleri ile çokça tercih ediliyor.

Ceketten hırkaya her şey indirimde! Pull & Bear indirimleri başladı! 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Spor giyimi sevenlerin her yıl yeni koleksiyonunu mutlaka incelediği Pull & Bear’ın kış indiriminde hırkadan kazağa,  gömlekten ayakkabıya çeşitli ürün gruplarında cazip indirim fırsatları var. Peki Pull & Bear indiriminde hangi ürün kaç TL’ye düştü? Pull & Bear kazak, gömlek, ayakkabı pantolon fiya

Böyle indirim görülmedi! Koton’da 400 TL’lik alışverişe 125 TL indirim! 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Beğenilen yerli hazır giyim markalarından Koton, online satışlarda görülmemiş bir indirim kampanyası başlattı. Peki indirimde ne tür ürünler var? Koton gömlek, pantolon, kazak ve bluzlar kaç TL indirime girdi? Fiyatları ne kadar düştü? İşte detaylar…

Elinde euro olanlar hemen bakın! Dünyaca ünlü analist son noktayı koydu! Euro resmen böyle olacak

Dünyaca ünlü analist MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönü ile ilgili son noktayı koydu. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak.

''Euro yükselecek'' diyen dünyaca ünlü analist peş peşe açıkladı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz oranlarını piyasa beklentisinin üzerinde artırması durumunda euronun yükseleceğini söyledi. İşte son dakika euro kuru gelişmesi...

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Şıklığı ucuza almak isteyenler bu indirim tam size göre! İpekyol’dan %50’ye varan indirim! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Beğenilen kadın giyim markalarından İpekyol, yılın son kampanyasında yüzde 50’ye varan indirim imkanı sunuyor. Ünlü markada bşlayan büyük indirim, kazaktan gömleğe, monttan pantolon ve elbiseye pek çok ürün grubunu kapsıyor.

Pierre Cardin’de yüzde 20 indirim! İşte 3 Ekim 2022 Pierre Cardin fiyat listesi

Pierre Cardin yeni sezon koleksiyonunda erkeklere özel yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Sadece online mağaza ve mobil uygulamada geçerli indirim sepet aşamasında uygulanıyor. İndirime dahil olan ürünler arasında triko kazak, basic gömlek, basic sweatshirt ve pantolon yer alıyor. 

lee kot pantolon Haberi

lee kot pantolon

Tüketiciye rahatlık e konfor sağlamayı amaçlayan tasarımı ve işçiliği ile insanların kendilerine olan güvenini artırmayı, hayata karşı dik duruşu simgelemeleri için ilham vermeyi kendine ilke edinen Lee 130 yıldır gençliğin gözde markası olmayı sürdürüyor. Hareketten beslenen yenilikleri ve çok yönlü stilinin yanı sıra vücuda üstün uyumu ile nesiller boyu Lee markasını sevenlerin sadakatini kazandı.

Düzenlediği indirim kampanyaları ile de müşteri memnuyetini üst sevyiede tutan Lee şimdi de outlet ürünlerde kasada yüzde 20 indirime gidiyor. Kaçırılmayacak fırsatları size uygun beden tükenmeden yakalayın

İşte 23 Eylül 2022 Lee outlet fiyat listesi:

Regular Fit Chino Şort 309,90 TL

Luke Slim Fit Düşük Bel Denim Esnek Jean Kot Pantolon 399,90 TL

Regular Fit Normal Kesim Sıfır Yaka %100 Pamuk Logolu Tişört 79,90 TL

Regular Fit Normal Bel Chino...