20 / 07 / 2024

leed panel üreticileri

leed panel üreticileri

Kendi patenti ve AR-GE’si ile bu yeni teknolojiyi Avrupa’da ilk kez üretmenin gururunu yaşayan TLT PANEL özellikle oluşturduğu homojen yapıyla gölgeli yansıtma sorununu ortadan kaldırıyor

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kebabcı, Tuersong Paheerdıng ve Aılı Zıyawudong ortaklığında kuruldu.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

P&G Türkiye ofisi LEED Altın Sertifikası aldı!

Yeni ofisinde enerji tüketimini yüzde 40 ve karbon ayakizini yüzde 30 azaltan P&G Türkiye'ye Yeşil Binalara verilen LEED Altın Sertifikası verildi..

Daire Kartal'a LEED Gold yeşil bina sertifikası!

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesi, LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasını alarak çevreye duyarlı bir yapı olduğunu göstermiş oldu. 

İş GYO'nun 2 projesine birden Gold LEED sertifikası!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji & Operasyon Merkezi ve Tuzla Karma Projeleri, LEED ile ödüllendirildi. 

Türkiye LEED Yeşil Bina Sertifikası alan ilk 10 ülke içinde 8. sırada!

LEED Yeşil Bina programının yaratıcısı olan USGBC'nin yıllık ilk 10 listesi açıklandı. Türkiye LEED Yeşil Bina Sertifikası alan ilk 10 ülke içinde 8. sırada yer alıyor.

Adana'ya "LEED Gold" sertifikalı spor salonu!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından enerji ve çevre dostu olarak inşa edilen "LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Gold" sertifikasına sahip ASKİ Atatürk Spor Salonu'nun 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Avrasya Tüneli’nin binası LEED Altın Sertifikası'nı aldı!

Avrasya Tüneli’nin İşletme ve Bakım Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin (USGBC) verdiği LEED Altın Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

LEED Sertifikası, projeden daire alma süreçlerinde rol oynuyor!

LEED Sertifikası veya yeşil dostu sürdürülebilirliği anlatabilmek için öncelikle “LEED” kelime anlamını açıklamamız gerekmektedir.

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sinan Övün., Bilgin Türkoğlu ve Yusuf Güzel imzasıyla kuruldu.

leed panel üreticileri Haberi

leed panel üreticileri

Günümüzde sadece reklam sektöründe değil alışveriş merkezlerinden okullara, hastanelerden ofislere kadar hayatın hemen hemen her alanında mimari ve dekoratif olarak karşımıza çıkan LED Paneller, artık bir Türk firması tarafından tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği teknolojilerle Türkiye’de üretiliyor. Aydınlatma sektörüne 1997 yılında giren ve 2009 yılında Ar-Ge partneriyle yaptığı işbirliği sonucu TLT (Türk Led Teknolojileri) markasıyla LED panel üretimine başlayan Osaka LED Panel, aydınlatma ve reklam sektöründe devrim niteliği yaratacak çok büyük avantajlara sahip LED panel ürünleriyle, üretimini hızla artırıyor.

TLT Panel ile birlikte yüzey aydınlatma teknolojileri yepyeni bir yöntemle tanışıyor.  Bilindiği gibi LED Panelller, en kolay ve anlaşılır bir ifade ile; kenardan aldığı ışığı yüzeyine eşit bir şekilde yayma prensibine dayanır. Optik akrilik olan panelin yüzeyindeki ışık yolları, TLT patentindeki prizma...