08 / 05 / 2024

Lefkoşa 500 yataklı hastane inşaatı

Lefkoşa 500 yataklı hastane inşaatı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.

Hepsiburada' dan Reeder P13 Blue Plus'a 500 TL indirim! İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada' dan, Reeder'in yeni çıkan cihazlarından biri olan Reeder P13 Blue Plus'a 500 TL indirim yaptı. Hepsiburada' da Reeder P13 Blue Plus fiyatları ne kadar? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Vacuum-Mop robot süpürgeye 500 TL indirim yaptı! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Xiaomi, en çok tercih edilen robot süpürgelerinden biri olan Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop'a 500 lira indirim yaptı! Peki, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop fiyatları ne kadar? İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

Manavgat'a 300 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı Antalya'nın Manavgat ilçesine 300 yataklı Devlet Hastanesi inşa ettirecek. Hastane inşaatının kısa sürede başlaması bekleniyor.

Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek 500 yataklı hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı. 

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tatar'a yeni cumhurbaşkanlığı makamı önerisi!

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  KKTC Cumhurbaşkanlığı makam inşaatı için açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Lefkoşa 500 yataklı hastane inşaatı Haberi

Lefkoşa 500 yataklı hastane inşaatı

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi dün gerçekleşen tören ile hizmete açıldı. Törene katılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane hakkında açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan haber göre; Koca yaptığı açıklamada, yakın zamanda şehir içerisinde 500 yataklı hastane inşa edileceğini dile getirdi. 

Çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Koca, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 500 yataklı olarak planlanan Lefkoşa Hastanesinin proje ihalesi 9 Ekim'de yapıldı. Yapım ihalesi kısa sürede tamamlanarak inşaatına başlanacaktır. Bu süre zarfında arazinin imar, mülkiyet ve altyapı sorunları da çözülecektir. Modern mimari anlayışı ile tasarlanmış, her türlü tanı, teşhis ve tedavi birimlerini bünyesinde barındıran, Kıbrıs Türk halkına hak ettiği konforu yaşatarak sağlık hizmetinin sunulacağı bir hastane olacaktır" şeklinde konuştu.
 

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi...