29 / 04 / 2024

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.



Elon Musk'un Twitter'ın satın alması kripto para dünyasında yakından izleniyor. Musk'un Twitter'a ödemeyi taahhüt ettiği 44 milyar dolarlık devasa rakama destek olmak isteyen kripto para borsası Binance, platforma 500 milyon dolar öz sermaye yatırımı yapacağını duyurdu.

Kripto para borsası Binance'ın ardından teknoloji şirketi Oracle’ın kurucu ortağı Larry Ellison ve risk sermayesi şirketi Sequoia da 7 milyar dolarlık  finansmana destek olan diğer yatırımcılar arasında yer aldı.

Bunun dışında Twitter'a Suudi Kraliyet ailesinden El-Velid bin Talal şu anda, en büyük paya sahip olurken diğer taahhütte bulunan şirketler Kanada merkezli finansman şirketi Brookfield ve Fidelity Management olarak kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön