07 / 05 / 2024

Lego İstanbul

Lego İstanbul

Lego İstanbul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Kasap, Mevlüt Şuayip Erturan, Murat Ata tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi'nde kuruldu.

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Lego Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lego Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Serkan Mengüş tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Elon Musk lego gibi ev yapacak!

Amerikalı girişimci Elon Musk, sahibi olduğu Boring Company şirketinin, tünel kazma projelerinde yerin altından çıkardığı kayalardan "birbirine kenetlenebilen", lego benzeri yapı taşları üreteceğini açıkladı.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de Ufuk İlhan tarafından kuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Legoland 40 milyon TL yatırımla açılacak!

Merlin; Doğu Avrupa ve Türkiye’nin ilk Legoland Discovery Center’ını 40 milyonTL yatırım ve 3 milyon Lego parçası ile İstanbul’da açacak. 2015 yazında ilk ziyaretçiler beklenecek

Lego İstanbul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lego İstanbul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Kasap, Mevlüt Şuayip Erturan, Murat Ata tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi'nde kuruldu.

Lego İstanbul Haberi

Lego İstanbul
Lego İstanbul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Kasap, Mevlüt Şuayip Erturan, Murat Ata tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Lego İstanbul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 3) Türkiye Cumhuriyeti devleti...