22 / 05 / 2024

lekule konutları

lekule konutları

İçerisinde fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, kafeler, otopark ve güvenlik gibi sosyal olanakların yer aldığı Lekule projesinde daire fiyatları 337 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Lekule konut projesi!

Lekule konut projesi adalar ve deniz manzarasına sahip. Zemin+18 katlı olarak yükselen projede peşinatsız 120 aya kadar vade yapılan projede yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor.

Lekule Kartal konut fiyatları!

Oflaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lekule Kartal Konutları 'nda daire teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Lekule Kartal konut fiyatları ne kadar?

Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Oflaz İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutlar Adalar manzarasına sahip. Peki Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Lekule Kartal ödemeleri!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonların yer aldığı Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutların 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Lekule Kartal ödemeleri...

Kartal Lekule Evleri fiyatları!

Tapu teslimleri hemen yapılan Lekule Kartal Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Peki Kartal Lekule Evleri fiyatları ne kadar?

Lekule Kartal Konutları iletişim!

Lekule Kartal Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatları 337 bin liradan başlangıç gösteren proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana geliyor.

Lekule Kartal'da tapu teslimler konutlar! 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tapuların hemen teslim edildiği Lekule Kartal projesinde yer alan dairelerin fiyatları 337 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konut seçeneklerinin teslimleri 1 yıl sonra gerçekleştirilecek.

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

lekule konutları Haberi

lekule konutları

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Lekule projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Lekule ödeme planı kapsamında yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor.


120 ay vadelendirme imkanı sunulan Oflaz Lukule projesi 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Oflaz İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yükseliyor.


Oflaz Lekule satış fiyatları 337 bin liradan başlayarak yükseliyor. Kartal Lekule teslimleri ne zaman sorusuna 12 ay sonra yanıtı veriliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor.


Kartal Lekule Evleri Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika,  Marmaray  hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakika mesafede yer alıyor.


Lekule Konutları'nın sosyal olanakları arasında fitness center, yüzme havuzu,...