05 / 05 / 2024

Lekule konut projesi!

Lekule konut projesi!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Lekule konut projesi adalar ve deniz manzarasına sahip. Zemin+18 katlı olarak yükselen projede peşinatsız 120 aya kadar vade yapılan projede yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor.



Lekule konut projesi, İstanbul'un Kartal ilçesinin Yakacık bölgesinde hayata geçiriliyor. Peşinatsız ödemelerin yapıldığı proje zemin+18 katlı olarak yükseliyor. 


Lekule konut projesi daire alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. 7 farklı tipte konutun yer aldığı projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.


Lekule projesi Kartal Metro İstasyonu'na 2 dakika, Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Sahili'ne 5 dakika, Aydos Ormanı'na 5 dakika, ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Oflaz Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Lekule knut projesi ödeme planına göre peşinatsız 120 aya kadar vade yapılıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor. 


Lekule konut projesi içerisine yer alan sosyal donatı alanları arasında açık havuz, çocuk parkı, havuz cafe ve fitness center bulunuyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 28 78.


Lekule nerede?

Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Lekule iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön