30 / 04 / 2024

Lennar International türkiye yatırımı

Lennar International türkiye yatırımı

ABD'nin en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International, Türkiye ve Ortadoğu pazarına girdi. International, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün yarı yıl karnesi!

Colliers International tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2020 yayınlandı. Raporda çarpıcı ifadeler kullanıldı....

Türkiye’de neden gayrimenkul yatırımı yapılmalı?

GYODER ile Colliers International Türkiye tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan ‘REstate Turkey-A Close Look to Comparable Markets’ raporunun 3.sü yayınlandı. Raporda, Türkiye’nin 2050'ye kadar ilk 15 ekonomi içinde olmasının beklendiği belirtildi...

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki iş potansiyelini görerek yeni yatırımlara yönelmek istediklerini belirten, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Köseoğlu: “Marriott International Türkiye'de de büyümeyi ve daha fazla otel açmayı öngörüyor" dedi...

Yabancı, Türkiye'de konuta 135 bin dolar ödüyor!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "Yılın ilk çeyreğinde 9 bin 618 yabancı Türkiye'den konut alırken, ev başına ortalama 135 bin dolar ödeme yaptı. İlk çeyrekte yabancıya konut satışından elde edilen gelir 1,3 milyar dolar oldu" dedi...

Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2018 ikinci yarı raporu yayınlandı!

Colliers International Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2018 ikinci yarı raporu yayınlandı. Raporda 2018 yılı ikinci yarısında ofis piyasası değerlendirmesi yer aldı.

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

Marriott, Türkiye'de 11 otel açacak!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı Licence, yeni yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Licence, Türkiye'de 11 otel daha açacaklarını aktardı. 

John Licence: 3 yıl içinde Türkiye'de 11 otel daha açacağız!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı John Licence Türkiye'de 3 yıl içinde 11 otel daha açacaklarını söyledi. Licence 13 marka altında 26 otel ve 5 bin 600'ün üzerinde oda seçeneği ile Türkiye'de varlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Mimar Sezer Baydar, KKTC'de Türkiye'yi temsil etti!

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği üyesi, Ankaralı Mimar Seçkin Sezer Baydar, KKTC'de düzenlenen International Property Awards (IPA) Yarışması'nın jürisinde Türkiye'yi temsil etti.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Lennar International türkiye yatırımı Haberi

Lennar International türkiye yatırımı

Türkiye’ye Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International, Türk yatırımcıyı ABD’deki fırsatlarla tanıştırırken, aynı zamanda Türkiye’de de yatırım yapmayı planlıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye bizzat gelen Lennar'ın CEO'su ChrisMarlin, Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği (BÜMED) üyelerine ABD'de deki yatırım fırsatları konulu seminer verdi. Seminerde Türkler'in Amerika emlak piyasasına ilgisi, ABD'den hangi şartlarda ev alınabileceği, ev alanlara vatandaşlık hakları, yasalar, konularını anlatan Marlin, 18 eyalet 60'dan fazla şehirde Türk yatırımcıları bekleyen fırsatların olduğunu söyledi. Halen Brookings Enstitüsü Büyükşehir Politikası Liderlik Konseyi üyesi de olan ChrisMarlin'e seminerde avukatları ve mortgage yetkilileri de eşlik etti.






Toplantıya katılan BÜMED üyelerinin önemli kısmı ABD’den konut alabileceklerini...