10 / 05 / 2024

leo pr genel müdürü

leo pr genel müdürü

1999 yılında Leo Burnett tarafından kurulan Leo Burnett çatısı altında iletişim danışmanlığı hizmeti veren Leo PR, 2015 yılına yenilikle girdi.Karolin Ergin, Leo PR’ın Genel Müdürü oldu.

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı...

2024'ün ilk saatlerinde köprü geçiş ücretlerini belirledi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyollarda otomobil için en düşük geçiş rakamı 9 TL, en fazla geçiş ücreti ise 84 TL olduğu açıklandı. Buna göre, hangi araç sahibi ne kadar geçiş ücreti ödeyecek?

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yılın başında 2023 yılında otoyol ve köprülere zam yapılmayacağını kaydetmişti. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada bugün ücretlere zam yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Altyapı Bakanlığı otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar…

Son dakika: Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı! İşte ücretsiz olacak o yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum ne? 

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Karayolları Genel Müdürlüğü projeye ilişkin bilgileri aktardı.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

KGM'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisse devri açıklaması!

Karayolları Genel Müdürlüğü, "Bu hisse devri, 3,1 milyar dolar yatırım değerine sahip otoyolun ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı anlamına gelmemektedir" şeklinde açıklama yaptı...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yüzde 20 zam!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), bugünden itibaren geçerli olmak üzere otoyol ve köprü geçiş ücretlerine ortalama yüzde 20 oranında zam yaptı.

Tarihi köprülerin restorasyonuna KGM imzası!

Karayolları Genel Müdürlüğü 2019 yılında 50 tarihi köprünün restorasyon proje ve uygulama çalışmalarını bitirmeyi planlıyor....

Kanal projeleri genel bütçeden yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projeleri gibi köprülerin yap-işlet-devret modeli yerine genel bütçeden yapılacağını açıkladı.

Taşköprü Ziraat Odası'nın yeni binası açıldı!

Taşköprü Ziraat Odası Başkanlığı’nın yeni binası Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katıldığı törenle açıldı..

leo pr genel müdürü Haberi

leo pr genel müdürü

Karolin Ergin, Leo PR’ın Genel Müdürü oldu.


1999 yılında Leo Burnett tarafından kurulan Leo PR’ın Genel Müdürlüğü görevine deneyimli iletişimci Karolin Ergin getirildi. Avrupa’nın en büyük halka ilişkiler grubu olan MSLGROUP’un da Türkiye Ofisi olan Leo PR, yeni hizmet anlayışı ve yapısıyla Karolin Ergin yönetiminde müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.



İletişim sektörüne profesyonel olarak ilk adımı 1999 yılında Leo PR’ın kuruluşu ile atan Karolin Ergin, Leo PR’ın ardından iletişim sektöründe farklı birçok ajansta ulusal ve uluslararası markalara iletişim alanında hizmet verdi. 2004-2007 yılları arasında Polat Turizm Grubu’nda Pazarlama İletişimi Müdürü olarak görev yapan Ergin, son olarak Yeşil Holding’in Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nü yürütüyordu.


Halkla ilişkiler ve işletme alanlarındaki eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde alan Ergin, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler alanında...