06 / 05 / 2024

Leonardo DiCaprionun gecelik kiralık evi

Leonardo DiCaprionun gecelik kiralık evi

Hollywood'un en ünlü ve zengin aktörlerinden birinin evinde yaşamak ister misiniz? Sadece iki gün için bile olsa. DiCaprio'nun evinde konaklamanın bedeli ise gecelik 4 Bir 500 dolar...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Leonardo DiCaprio Los Angeles'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, dört sene önce ünlü şarkıcı Moby'den satın aldığı Los Angeles'taki konutunu kar elde etmeden 4,9 milyon dolara satışa sundu. 1926'da Tudor dönemi mimarisine uygun dizayn edilen konut, bugünün moden mimarisiyle harmanlandı.

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu, Malibu'dan 1998'de 1.6 milyon dolara satın aldığı evini 10 milyon dolara satıyor. DiCaprio, yakın zamanda yine Malibu'dan bir konut için 13.8 milyon dolar harcama yapmıştı.

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Londra swap piyasasında gecelik TL faizi yüzde 1400 seviyesinde!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı'ndaki koltuk değişimi sonrasında Londra swap piyasasında gecelik TL faizi yüzde 1400'e kadar çıktı.

Deniz GYO'nun 67 milyon TL'lik 3. kupon ödemesi tamam!

Deniz GYO'nun TRFDZYO32126 ISIN kodlu, 84 gün vadeli 67 milyon TL nominal değerli TLREF TL gecelik referans faiz oranına endeksli finansman bonosunun 3. kupon ödemesi tamam...

Deniz GYO'nun 67 milyon TL'lik 2. kupon ödemesi tamam!

Deniz GYO'nun TRFDZYO32126 ISIN kodlu, 84 gün vadeli, 67 milyon TL nominal değerli, TLREF TL gecelik referans faiz oranına endeksli finansman bonosunun 10 Şubat 2021 tarihli 2. kupon ödemesi gerçekleşti.

Deniz GYO'nun 2. kupon faiz oranı yüzde 1.4150 oldu!

Deniz GYO'nun TRFDZYO32126 ISIN kodlu 84 gün 10 Mart 2021 vadeli 67 milyon TL nominal değerli TL REF TL gecelik referans faiz oranına endeksli finansman bonosunun 2. kupon dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 1.4150 oldu. 

Leonardo DiCaprionun gecelik kiralık evi Haberi

Leonardo DiCaprionun gecelik kiralık evi

40 yaşındaki aktör Leonardo DiCaprio, California, Palm Springs'teki lüks malikanesini kiralıyor. Dört kez Oscar ödülüne aday gösterilen DiCaprio'nun evinde konaklamanın bedeli ise gecelik 4 Bir 500 Dolar. Ancak bir şart da var: Evde en az kalma süresi iki gece.



ABD'nin çeşitli yerlerinde toplam beş tane mülkü olan Leonardo DiCaprio, Palm Springs'teki malikanesini geçen yılın Şubat ayında 5 Milyon dolara satın almıştı.


DiCaprio'nun kiraya verdiği malikane 1964 yılında dönemin ünlü oyuncu ve şarkıcılarından Dinah Shore için ünlü mimar Donald Wexler tarafından tasarlandı.



Malikane, ünlü aktör satın almadan önce restorasyondan geçirildi ve Palm Springs'in en gözde modern meskenlerinden biri haline...