19 / 05 / 2024

Leos Bilim Teknoloji iletişim

Leos Bilim Teknoloji iletişim

Leos Bilim Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Çiftçi, Melis Çiftçi ve Sinan Apak ortaklığında kuruldu.

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Uysal tarafından kuruldu.

Teknonim Bilim Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknonim Bilim Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Trabzon Planetaryum ve Bilim Merkezi 2022'nin ilk yarısında tamamlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Cazibe Merkezleri Destekleme Programı kapsamında finansman sağladığı "Planetaryum ve Bilim Merkezi" projesi, 2022'nin ilk yarısında tamamlanacak.

Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu 'deprem'i değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu, "Deprem Teknolojileri ve Koordinasyonu" gündem odağında toplantı gerçekleştirdi. Kurulda, deprem öncesi ve sonrası araştırmaları destekleyen acil durum mekanizmalarının oluşturulması, altyapı paylaşımı ve araştırma sonuçlarının ortak

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

İstanbul’un ilk bilim merkezi açıldı!

Bilim ve yüksek teknoloji merkezi Üsküdar Bilim Merkezi'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen bilim merkezinin 1'inci fazı çin açılış töreni düzenlendi.

Gaziantep Bilim Merkezi 2020 yılında açılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 19 milyon liraya mal olan Gaziantep Bilim Merkezi'nin 2020 yılında hizmete açılacağını söyledi. 

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezinin proje ayrıntıları belli oldu. Bilim ve teknolojide her türlü ayrıntıya yer verilen merkezin fiziki çalışmalarına da başlanırken, yapılan çalışmalar Türkiye'de yine örnek bir projeyi oluşturacak.

Leos Bilim Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Leos Bilim Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Çiftçi, Melis Çiftçi ve Sinan Apak ortaklığında kuruldu.

Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi geliyor!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmada "Gaziantep'e üçüncü bir üniversite daha kuruyoruz. Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Leos Bilim Teknoloji iletişim Haberi

Leos Bilim Teknoloji iletişim

Leos Bilim Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Çiftçi, Melis Çiftçi ve Sinan Apak ortaklığında kuruldu.

Leos Bilim Teknoloji Anonim Şirketi konusu:
1- Tüm sektörlerdeki tüzel ve gerçek kişilere, işletmelere, kurum ve resmi kuruluşlara bünyesindeki veya sözleşmeli mühendis ve uzmanlar yardımı ile aşağıdaki çalışmaları yürütür ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Leos Bilim Teknoloji Anonim Şirketi adres: Reşitpaşa Mh.Katar Cd.Tekno Kent Arı St.N.2/5/19...