06 / 05 / 2024

Les Ottomans Hotel\'in sahibi Ahu Aysal

Les Ottomans Hotel\'in sahibi Ahu Aysal

Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'in sahibi Ahu Aysal, New York'tan daire aldı

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Utopia World Hotel'in satış işlemleri tamamlandı!

Utopia World Hotel'in satış işlemi sonucu, Utopya Turizm İnşaat'ın bilançosunda yer alan uzun dönem Avro cinsi yatırım kredisi tutarı alıcıya devredilecek olup kalan bakiye peşin tahsil edilecek. 

Utopia World Hotel'in satış işlemleri başlatıldı!

Utopya Turizm İnşaat'ın sahibi olduğu Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel'in tapu devri işlemleri başlatıldı. 

Utopia World Hotel'in satışı için kredi devri onaylandı!

Ütopta Turizm İnşaat, Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili banka ile gerekli anlaşmaya vardı ve banka komite kararı ile kredinin devrine onay verildi.

Hacizlik otel Les Ottomans'ta bir garip olay!

Les Ottomans Hotel’in tarihteki adı Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı’ıydı. Ancak o dönem 4 Muhsinzade vardı. Otelin sitesinde önemli bir karışıklık oldu. Paşa değil, hattat yalısı olarak kaldı.

Akbank'tan dudak uçuklatan yatırım atağı!

Ortaköy'deki Hotel Les Ottomans ve Tahincioğlu Holding tarafından hayata geçirilen Palladium AVM Akbank'ın oldu.

Hotel Les Ottomans ihalesinin perde arkası!

Akbank, 430 milyon TL bedelle Hotel Les Ottomas'ın yeni sahibi oldu. Akbank, Aysal'ın borçlarına karşılık oteli icradan almış oldu. İhaleyle ilgili tüm bilgilere ulaşıldı. Akbank'ın otel ile ilgili alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Ahu Aysal'dan 'Les Ottomans' açıklaması: Bir ayağım gitti!

Les Ottomans Otel’in eski sahibi Ahu Aysal, Les Ottomans Otel’in satılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Oteli çocuğu gibi gördüğünü anlatan Aysal, “Bir ayağım toprak altında kaldı” açıklamasında bulundu.

Les Ottomans Hotel\'in sahibi Ahu Aysal Haberi

Les Ottomans Hotel\'in sahibi Ahu Aysal

Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'in sahibi Ahu Aysal, bayram tatilini geçirmek üzere büyük kızı Ala Şirin ve torunu Aksel'le birlikte New York'a uçmuş. New York'a sık sık gittiği için otel parası ödemekten sıkılan Aysal, buradan bir daire satın almış.

Kızı ve torunuyla beraber güzel bir bayram tatili geçiren Ahu Hanım, artık daha sık New York'a gidip...