29 / 04 / 2024

Levent Anıl özgeçmişi

Levent Anıl özgeçmişi

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi M. Levent Anıl, daha önce hangi görevlerde bulundu? Levent Anıl nereli? Levent Anıl, hangi okul mezunu? İşte Levent Anıl kimdir? sorusunun cevabı niteliğindeki biyografisi...

Milyonlarca çalışan bu sorunun yanıtını merak ediyor! İstifa edenler kıdem tazminatı alabilir mi? İşte cevabı...

Milyonlarca çalışanın merak ettiği sorulardan biri olan ''İstifa edip kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Bazı şartları taşıyan işçiler istifa ederek kıdem tazminatı almaya hak kazanabilir. İşte o şartlar...

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Yaşlılık aylığı için işten ayrılmak şart mıdır?

Yaşlılık aylığı almak için işten ayrılmak gerekir mi? Yaşlılık aylığı için işi bırakmak şart mıdır? İşte detaylar!

Emekli olacaklar bu formüle dikkat! Emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte yüksek emekli maaşı şartları...

Emeklilikte yüksek maaş almak için en büyük etken çalışılan dönem oluyor. Peki emeklilikte yüksek maaş için hangi şartlar aranıyor? Emeklilikte yüksek maaş almak için neler yapılmalı? Emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte milyonlarca çalışanın merak ettiği o soruların yanıtları...

Vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği! Kime ne kadar verilecek, kimler faydalanabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayçiçek yağında oluşan aşırı fiyat artışları ve yetersiz stoklar nedeniyle harekete geçti. 'Elden gelen yelle ya da selle' felsefesinden yola çıkarak vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği başlattı. Başvurular nereye yapılacak?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti mi?

İstanbul’un yeni havalimanında çalışmalarda sona yaklaşılırken yeni havalimanında açılış tarihinin değiştiği iddia ediliyor. 

Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan binalara odaklanmalı!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, 1999 depreminden önce yapılan pek çok konutun risk altında olduğunu söyleyerek, kentsel dönüşümde önceliğin yaşlı ve deprem geçmişi olan yapılara verilmesi gerektiğini belirtti.

Alibeyköy 5.Levent satılık daire!

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Alibeyköy 5.Levent satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yaklaşık 4 bin konutun yer alması planlanıyor.

5. Levent satılık ev fiyatları!

Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent projesi, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçiriliyor. 5. Levent satılık ev fiyatları 640 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Levent Anıl özgeçmişi Haberi

Levent Anıl özgeçmişi

Levent Anıl kimdir?


1963 İstanbul doğumlu olan Levent Anıl, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayarak, 1985 yılında Yıldız Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitirmiştir. Daha sonra aynı Üniversitede yapı konusunda yüksek lisans eğitimi almıştır. 


M. Levent Anıl, çalışma hayatına 1989 yılında Akfen Şirketler Grubu'nda başlamış ve 1995 yılına kadar hakediş-planlama sorumlusu ve Şantiye Şefliği yapmıştır. Bu tarihten itibaren Eston'da çalışmaya başlamış sırasıyla hakediş-planlama sorumlusu, planlama müdürlüğü ve teknik müdürlük görevlerinde bulunan Levent Anıl, 2007 yılının Eylül ayında Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.'nin kuruluşundan itibaren firmada Yönetim Kurulu üyesi ve Teknik İşler Koordinatörü olarak görev yapmaktadır.



M. Levent Anıl ve Dekar Yapı iletişim bilgileri!


Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.


Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A2 Blok Kat:3 No:155 Yeşilköy - İstanbul

Tel: +9(0 212) 465 48 94

E-Posta: [email protected]

Web: