04 / 05 / 2024

levent gökten Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii sorusu

levent gökten Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii sorusu

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Karşıyaka Mezarlığı'nda 1971 yılında ibadete açılan 2 No’lu kapı girişindeki caminin neden yıkıldığını sordu.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Levent Gökçe: Evinizi sıcaktan yalıtımla koruyun!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, küresel salgın karşısında çoğunlukla evde kaldığımız bir dönemde binalarda enerji verimliliğinin önemini anlattı.

Genyap Wen Levent güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Levent'te inşa edilen Wen Levent Projesi'nde, 1+1, 1+1 ara dubleks, 2+1 ve 2+1 çatı dubleks daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Wen Levent 2020 güncel fiyat listesi...

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

levent gökten Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii sorusu Haberi

levent gökten Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii sorusu

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Karşıyaka Mezarlığında 45 yıl önce ibadete açılan 2 No'lu kapı girişindeki caminin neden yıkıldığını sordu.


Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, Ankara Büyükşehir Belediyesinin yönetiminde ve denetiminde bulunan Karşıyaka Mezarlığında 1971 yılında ibadete açılan 2 No'lu kapı girişindeki caminin Ankara Büyükşehir Belediyesince yıkıldığını belirterek şöyle dedi:“Bundan 45 yıl önce vatandaşların ibadetine açılan cami niçin yıkılmıştır?


Kutsal ve korunması gereken caminin yıkılması suretiyle oluşan alanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından defin ücreti olarak 25.000 TL alındığı doğru mudur? Belediyeye gelir sağlamak için cami yıkılmasını doğru buluyor...