03 / 05 / 2024

Levent Life lansman

Levent Life lansman

Bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiği Türkiye’nin satış odaklı en önemli fuarlarından Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi dünyadan seçkin heyetleri ve markaları ağırlıyor.

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Natura Yaşamkent'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Fırat Life Style imzasıyla Çankaya'da yükselen Natura Yaşamkent projesinde lansman öncesi fırsat dönemi başladı. Projede kısa süreliğine yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Reform Life Avcılar'da 350 bin TL'ye! Yeni proje!

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Avcılar’da yükselen Reform Life projesinde lansman öncesi kampanya dönemi başladı. Delta Arazi Geliştirme İnşaat tarafından inşa edilen projede yüzde 30 peşinatla şirket bünyesinde 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Mıa Life Gaziemir satışa çıktı!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mıa Life Gaziemir satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel indirimli fiyatlar ile daire sahibi olunabiliyor.

Wen Residence'ta lansman öncesi yatırım fırsatı!

14 katlı tek blok olarak yükselen Wen Residence projesi İstanbul 4. Levent Sanayi Mahallesi'nde hayata geçirildi. Projede lansman öncesi fırsatlar sizleri bekliyor...

4 Levent Wen Rezidans fiyatları!

Wen Rezidans projesi İstanbul 4. Levent'te Genyap İnşaat imzasıyla yükseliyor. 14 katlı tek blok olarak planlanan Wen Residence projesinde lansman öncesi fırsatlar sizleri bekliyor...

Wen Levent Residence ev fiyatları!

Lansman öncesinde büyük fırsatlar sunulan Wen Residence Levent projesi Genyap İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Levent Wen Residence fiyat listesi!

Toplam 126 daireden oluşan Levent Wen Residence projesinde lansman öncesi büyük fırsatlar sunuluyor. Projede daire fiyatları 383 bin TL'den başlıyor. İşte Levent Wen Residence fiyat listesi...

Wen Levent Residence satışta! 383 bin TL'den!

Genyap İnşaat'ın lansman öncesine özel avantajlı fiyatlarla satışa sunduğu Wen Levent Residence'ta fiyatlar 383 bin TL'den başlıyor...

Levent Life lansman Haberi

Levent Life lansman

 Bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiği Türkiye’nin satış odaklı en önemli fuarlarından Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi dünyadan seçkin heyetleri ve markaları ağırlıyor.Zirve’de; Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortaklığıyla İstanbul Levent’te yükselen LeventLIFE Office ve Residence II projesi; önemli yatırımcı, acenteler ve alım heyetleriyle bir araya geliyor

Gayrimenkul sektörünün büyük rol oynadığı ülkeler ve son zamanların dikkat çeken projeleri 25-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Hilton Kongre Merkezi’nde 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde bir araya geliyor.

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde başta Türkiye olmak üzere Abu Dabi, Dubai, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran, Irak, İngiltere, Hollanda ve Almanya gibi dünyanın önemli merkezlerinden seçkin yatırımcılar, acenteler ve alım heyetleri aynı çatı altında buluşuyor.

Zirve’de LeventLIFE yatırımcıyla buluşuyor

Gerçekleşecek...