28 / 07 / 2024

Levent Piriştina özgeçmiş

Levent Piriştina özgeçmiş

İzmir Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina kimdir? Levent Piriştina, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Levent Piriştina ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna net yanıt Altın Piri İslam Memiş'ten geldi! Bu rakamlara aldanmayın

Altın fiyatlarındaki agresif dalgalanmalar yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna net yanıt Altın Piri İslam Memiş'ten geldi! Bu rakamlara aldanmayın...

Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı. Ahbap'ta toplanan paralara el mi konulacak?

Haluk Levent dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medyada çeşitli iddialar gündeme getirildi. Açıklama erkene çekildi.

Altının piri İslam Memiş yeni yıl rekorunu önceden açıkladı! Gram altın bu kadar olacak! Altını olanlar bayram edecek

Merkez Bankası faiz kararının ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yantıını araştırırken Altının piri İslam Memiş yeni yıl rekornun çnceden açıkladı.  İşte gram altın tam bu kadar olacak! Altını olanlar bayram edecek!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

Levent Tokses: Deprem gerçeği sürekli gündemde tutulmalı!

Özge Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Levent Tokses yaptığı açıklamada, "Deprem kaçınılmaz bir doğa olayıdır ve depremi felakete dönüştüren maalesef kötü yapılardır." dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

İzmir Buca'ya 6 yeni park inşa edilecek!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Levent Piriştina özgeçmiş Haberi

Levent Piriştina özgeçmiş

Levent Piriştina kimdir?

Levent Piriştina, 20 Haziran 1978'de İzmir'de doğdu. İlk ve ortaokulu İzmir 'de tamamladıktan sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi İdare Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Vatani görevi sonrasında gıda sektöründe depolama, ihracat ve ithalat alanında çalışan Piriştina, organizasyon ve hizmet sektörüyle İzmir'deki ticari faaliyetlerini devam ettirdi.

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), Kültürpark Tenis Kulübü (KTK) yönetim kurullarında görev yapan Piriştina, bir kız çocuğu babası ve iyi derecede İngilizce bilmektedir. Levent Piriştina 30 Mayıs 2014'te Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) yönetim kuruluna seçilmiştir.

Son genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden milletvekili adayı da olan Piriştina, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından CHP'den Buca Belediye Başkanlığı'na...