17 / 05 / 2024

Levent Piriştina projeleri 2014

Levent Piriştina projeleri 2014

AB destekli Avrupa Bölgesel ve Şehirler Haftası çalıştayına katılmak için Belçika'nın Başkenti Brüksel'e giden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, delegasyona engelliler ve Alzheimer ile ilgili 3 önemli projesini anlatacak.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Konut firmaları Levent ve Etiler için proje yarışında!

İstanbul'un merkez ilçeleri Levent ve Etiler'de kentsel dönüşüm projeleri hızlandı. İnşaat firmaları iki bölge için proje yarışına girdi. Etiler ve Levent'te yeni yapılan ve geliştirilmekte olan projeler sizin için derlendi...

İzmir Buca'ya 6 yeni park inşa edilecek!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.

Buca'ya iki yeni spor tesisi geliyor!

BUCA Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Evka-1 Spor Salonu ve Yaylacık Mahallesi'nde projelendirilen Merkez içinde yer alacak Olimpik Yüzme Havuzu'nda temel atma aşamasına gelindiğini söyledi.

Kocaeli Piri Reis Kültür Merkezi'nin inşası başladı!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un prestij projeleri arasında yer alan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant'ın yapımına başlandı.

Levent Piriştina'dan İzmir Buca'ya yatırım müjdesi!

İzmir'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Piriştina, "Buca sokakları şantiye havasına bürünecek" dedi.

İzmir Buca'ya 2 yılda 11 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

İzmir Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, '' 2 yılda 54 projeyi hayata geçirerek, bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu gösterdiğimizi sanıyorum. Biz işe ihmal edilmişliğinin izlerini silmekle başladık. 20 yıldır girilmemiş sokaklarımızı yenilemek için 11 milyondan fazla yatırım yaptık.''dedi.

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Levent Piriştina'dan Buca Şirinyer'e meydan müjdesi!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, başkanlığında geride bıraktığı iki yılını değerlendirirken, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin de müjdesini verdi.

İzmir Buca'da 40 cami onarılacak!

Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede yer alan 84 camiden ihtiyaç önceliğine göre belirlenen 40’ında çalışma yapacaklarını belirtti.

TOKİ İzmir Buca'ya cezaevi mi inşa edecek?

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçeden kaldırılması için çalışılan Buca Cezaevi için topun Binali Yıldırım’ın elinde olduğunu belirtti. Buca Cezaevi’nin ilçeden kaldırılması tartışmalarında yeni bir sürece girilecek.

Yeni Buca Stadı yıkılacak mı?

Buca Belediye Başkanı Piriştina, "Danıştay tarafından onaylanan karar, stadın mimari projeye aykırı olan fazla imalatlarının yıkımına yöneliktir. Stadın tamamının yıkılacağı yönünde alınmış bir karar bulunmamaktadır" dedi.

Levent Piriştina projeleri 2014 Haberi

Levent Piriştina projeleri 2014


AB destekli Avrupa Bölgesel ve Şehirler Haftası çalıştayına katılmak için Belçika'nın Başkenti Brüksel'e giden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, delegasyona engelliler ve Alzheimer ile ilgili 3 önemli projesini anlatacak. Brüksel'de bugün gerçekleşecek toplantıda Piriştina, "Akıllı uzmanlaşma yoluyla ulaşılabilir sağlık hizmetleri ve ekonomik büyüme" konularında sunum gerçekleştirecek. Yasalar doğrudan görev vermemiş olsa dahi, Buca Belediyesi'nin kendi sorumluluk alanındaki nüfusun sağlık sorunlarına ilişkin çözümleri hayata geçirmeye kararlı olduğunu belirten Başkan Piriştina, görme ve işitme engeliller ile Alzheimer hastalığına yakalananlarla ilgili 3 proje gerçekleştirmek istediklerini anlatacak.


Engelliler ve yaşlılar için

Bu projelerden birinin akıllı ev uygulamaları olduğunu ifade eden Piriştina, "Görme engellilerin evine sesli uyarı sistemi, işitme engellilerin evine de görsel uyarı sistemi yerleştirerek engelli vatandaşların hareket kabiliyetlerini artırmayı amaçlıyoruz" dedi. Başkan Piriştina, Alzheimer...