02 / 05 / 2024

levent sanayi mahallesi Media Markt Genel Merkez Ofisi

levent sanayi mahallesi Media Markt Genel Merkez Ofisi

Media Markt, Genel Merkez Ofisini Eylül ayı sonunda, İstanbul’un önde gelen iş merkezlerinden Levent Sanayi Mahallesi’ndeki yeni binasına taşıyor.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetullah Levent tarafından kuruldu.

Levent'te 48 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent M Mahallesi, 851 ada 104 parselde yer alan bahçe içinde binayı 48 milyon TL'ye icradan satıyor...

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Edekan tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emlak Katılım Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul’da Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini hizmete açtı...

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Saka Yapı Ürünleri Sanayi Dış ve İç Ticaret Anonim Şirketi Levent Şubesi açıldı!

Saka Yapı Ürünleri Sanayi Dış ve İç Ticaret Anonim Şirketi Levent Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

levent sanayi mahallesi Media Markt Genel Merkez Ofisi Haberi

levent sanayi mahallesi Media Markt Genel Merkez Ofisi

Türkiye’nin bir numaralı elektronik perakende markası olma hedefi doğrultusunda yatırımlarına tüm hızıyla devam eden Media Markt, Genel Merkez Ofisini Eylül ayı sonunda, İstanbul’un önde gelen iş merkezlerinden Levent Sanayi Mahallesi’ndeki yeni binasına taşıyor.


Avrupa’nın açık ara bir numaralı perakende zinciri Media Markt, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Genel Merkez Ofisini Eylül ayı sonunda İstanbul’un kalbi Levent Sanayi Mahallesi’ne taşıyacak olan Media Markt, 7 katlı yeni ofisinde 6 bin metrekarede faaliyetlerini sürdürecek.


Media Markt, 1 Eylül’de de yeni bir yatırıma daha imza atarak yeni Genel Merkez Ofisi’nin giriş katında yer alan şehir konseptli mağazasını hizmete açmıştı.


“2016 yılı içinde 160 milyon TL’lik yatırım”

Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, Türkiye’nin en çok tercih edilen elektronik perakendecisi olma vizyonuyla ilerlediklerini belirterek, 2016 yıl sonuna...