03 / 05 / 2024

Levent Sapphire Rezidans

Levent Sapphire Rezidans

Emlak zengini olarak bilinen Seda Sayan, yeni yatırım yaptı. Sayan, Levent’te bulunan bir rezidanstan kendisine yaklaşık 9 milyon TL'lik ev satın aldı.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans (7 Adet Daire)'a ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Kiler GYO yıl sonu Sapphire Rezidans revize değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan Sapphire Rezidans projesindeki 8 adet daireye ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 18 Mayıs tarihli 2019 yıl sonu revize değerleme raporu yayınlandı.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans'taki 8 daireye ait 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 değerleme raporu!

Kağıthane İlçesi Emniyetevleri Mahallesi'nde bulunan Sapphire Projesinde Kiler GYO mülkeyetinde bulunan konutlar  ile ilgili Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Sapphire'den 91.5 milyon dolarlık rezidans alan İranlı Safari ödeme yapmıyor!

Kiler GYO Sapphire'deki 47 adet rezidansı 91.5 milyon dolara toplu olarak satılmasına ilişkin 8.5 milyon dolar tahsilat yaptı bunun karşılığında 5 adet rezidansın tapu devri gerçekleştirildi. Tahsilatı gerçekleşmeyen konutların ise tahsilatını güvence altında tutmak amacıyla, alıcıya devredilmedi...

Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari icralık oldu!

İstanbul Levent'teki Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari hakkında ödemeleri aksattığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.

Seda Sayan Sapphire Rezidans’tan lüks daire aldı!

Emlak zengini olarak bilinen Seda Sayan, yeni yatırım yaptı. Sayan, Levent’te bulunan bir rezidanstan kendisine yaklaşık 9 milyon TL'lik ev satın aldı.

Wen Levent Rezidans güncel fiyatlar!

Wen Residence Levent projesinde daire teslimleri 2018 yılında yapılacak. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunuluyor...

İstanbul Sapphire'deki sattığı 47 rezidansın değerleme raporu yayınlandı!

İstanbul Sapphire projesindeki 47 adet rezidans dairenin satışına ilişkin düzenlemiş olan değerleme raporunu Kiler GYO, KAP'ta yayınladı.

4 Levent Wen Rezidans fiyatları!

Wen Rezidans projesi İstanbul 4. Levent'te Genyap İnşaat imzasıyla yükseliyor. 14 katlı tek blok olarak planlanan Wen Residence projesinde lansman öncesi fırsatlar sizleri bekliyor...

Levent Sapphire Rezidans Haberi

Levent Sapphire Rezidans

Gayrimenkul zengini Seda Sayan, İstanbul'daki yatırımı için kesenin ağzını açtı. İki rezidans konut, Londra’da bir ev, üç villa ve İstanbul’da 30’a yakın daire sahibi olduğu iddia edilen Sayan, listesine yeni bir ev daha ekledi.

Akşam Gazetesi'nden Bilgen Bülbül'ün haberine göre, Sapphire Rezidans’tan yaklaşık 9 milyon TL değerinde lüks bir daire alan Sayan, ''Rezidansta yaşamak tam bana göre" diye konuştu. Sayan, yeni evinin manzarasını ‘huzur’ diye sosyal medyadan...