04 / 05 / 2024

Levent Süt gayrimenkul

Levent Süt gayrimenkul

Yeni yatırımlarının süreceğini aktaran Levent Süt Sanayi Genel Müdürü Ali Kılçık, "Firmamız OSB içinde 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu, 5 bin 787 metrekarelik tesisiyle kentin hatırı sayılır gıda markaları arasında yer alıyor...

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

3 yılda 7 bin 312 yabancı gayrimenkul yatırımcısı Türk vatandaşı oldu!

Türkiye’de  son 3 yılda 7 bin 312 yabancı, 1 milyar 880 milyon dolarlık taşınmaz yatırımı yaparak Türkiye vatandaşı3 yılda 7 bin 312 yabancı gayrimenkul yatırımcısı Türk vatandaşı oldu! olmaya hak kazandı.

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

T S Golden Gayrimenkul Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T S Golden Gayrimenkul Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayhab Altadmurı ve Mazen Alkurdı ortaklığında kuruldu. 

Levent Pelesen: Türkiye’de tüm binalar çevre dostu bir yapıya kavuşmalı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’deki binaların tümünün, daha az enerji harcayıp fosil yakıt tüketimini azaltan ısı yalıtımlı, çevre dostu bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı yapan kazanacak!

Türk ve Rum kesimleri birleşirse Kıbrıs'ta gayrimenkul fiyatları artacak. KKTC'de güneye göre yarı yarıya ucuz olan arsa, arazi ve konut fiyatları, birleşmeyle birlikte İkİ katina çıkacak...

Mimar Levent Aksüt, ARÜ öğrencileriyle buluştu!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok başarılara imza atan Yüksek Mimar Mühendis Levent Aksüt’ün konuşmacısı olduğu, ‘Hayat ve İnsan’ isimli bir söyleşi gerçekleştirildi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü son başvuru günü!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü projesinde 3 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları başladı!

Daire fiyatının 219 bin 795 TL olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü projesinde yer alan 3 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları başladı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru dönemi!

Aylık taksit ödemelerin 874,15 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı'da toplam 3 konut satılıyor. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru dönemi ise haberimizin içinde yer alıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Levent Süt gayrimenkul Haberi

Levent Süt gayrimenkul

Yeni dönemde konut yapımı ile birlikte AVM yapmayı da planlıyoruz.Gaziantep Gatem Toptancılar Sitesi'nde üç katlı, Saip Konukoğlu Bulvarı üzerinde ise yedi katlı AVM yapmayı planlıyoruz. Arazilerimizi aldık. AVM'lerin inşaatmı kendimiz yapacağız. 2016 yılında gıda ambalajı üretimine de başlayacağız" açıklamasını yaptı. 


Gıda lojistiği alanında Gaziantep. Kahramanmaraş ve Kilis'te 2 bin 652 noktaya. 20 ana bayilik ve distribütörlük hizmeti veren Levent Süt, 'Ali Kılçık' markasıyla da inşaat sektörüne giriş yaptı. Levent Süt Sanayi Genel Müdürü Ali Kılçık, bu yılın mayıs ayı itibarıyla dört bloktan oluşan bir sitenin inşaatına başladıklarını açıkladı Ali Kılçık, Gaziantep Beylerbeyinde dört bloktan oluşan bir siteye başladıklarmı belirterek, burada 54 daire ve 11 dükkanın yer alacağı bilgisini verdi. Kılçık, "Dairelerimiz bahçeli, anayola sıfır. 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 dairelerimiz...