02 / 05 / 2024

Levis çorlu mağazası kapattı

Levis çorlu mağazası kapattı

Levi's ve Dockers markaları ile üretim yapan dünya jean devi Levi Strauss, Türkiye'deki fabrikasını kapatıyor. Şirketten yapılan yazılı açıklamada Çorlu'daki üretim tesislerinin dün itibarı ile kapatıldığı bildirildi.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

D-R 154'üncü mağazasını Çorlu Trend Arena'da açtı!

D&R zengin ürün yelpazesi ve modern konsepti ile Türkiye'de ki 154. mağazasını Çorlu'nun alışveriş sektöründe ki yerli yüzü Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçirdi.

Decathlon Çorlu mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 17’inci mağazası 30 Nisan’da Çorlu’da Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

JFC Store 20. mağazasını Tekirdağ Çorlu’da açtı!

Türkiye’nin hızla büyüyen erkek giyim markalarından JFC Store 20. mağazasını Tekirdağ Çorlu’da açtı. Özel kampanyaların düzenlendiği açılışa katılım yoğun oldu..

Darty çorlu mağazasının açılışında büyük izdiham!

DARTY, Türkiye 'deki 22. mağazasını çorlu 'da açtı. Kuyruğa giren tüketicilerin sayısı mağaza açılış saati yaklaştıkça 1000 'in üzerinde kişiye ulaştı. Saat 10:00 'da açılan mağazanın daha erken açılması için ısrar eden çorlu halkı açılıştan itibaren mağa

BoConcept, Etiler'de ilk mağazasını açtı!

Danimarkalı mobilya markası BoConcept, Türkiye'deki ilk mağazasını Etiler'de açtı. Sade çizgiler ve farklı tasarımlar vaat eden markasının tasarımcısı Morten Georgsen Odense'yle buluştum

Metro, 18. mağazasını İzmir Çiğli'de açtı!

İstanbul Merter'de açtığı mağazadan sonra 18. mağazasını İzmir Çiğli'de açan Metro, 2010 yılı sonuna kadar 4 mağaza açma sözünü de yerine getirmiş olmanın gururunu taşıyor  

Yenilenen Yataş 'ın ilk mağazası Feneryolu 'nda açıldı!

YATAşž, mağaza konseptlerinden logosuna ve kurumsal kimliğine kadar 180 derecelik bir yenilenme sürecine girerken bu konuda ilk adımını da Feneryolu"nda açtığı yeni konsepti Yataş Bedding mağazasıyla attı  

Vatan Bilgisayar 34. mağazasını Adapazarı'nda açtı!

Atılımlarına hız veren Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 34'üncü mağazasını Adapazarı Erenler'deki Yunus Alışveriş Merkezi girişinde açtı. Mağaza bu açılışla, Vatan Hiperstore mağaza sayısını 17'ye çıkarttı.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

Levis çorlu mağazası kapattı Haberi

Levis çorlu mağazası kapattı

Levi's ve Dockers markaları ile üretim yapan dünya jean devi Levi Strauss, Türkiye'deki fabrikasını kapatıyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada Çorlu'daki üretim tesislerinin dün itibarı ile kapatıldığı bildirildi. Fabrikada çalışan 677 kişi kademeli olarak işten çıkarılacak. Şirket Çorlu'daki fabrikayı 1986 yılında açmıştı. Şirketten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Levi Strauss & Co. (LS&Co.) Çorlu'da bulunan üretim tesislerindeki operasyonlarını durdurduğunu bugün itibarıyla açıkladı. Önümüzdeki 3 ay içerisinde yaklaşık 677 çalışanın görevi, aşamalı olarak sonlandırılacaktır. Levi Strauss&Co. incelenen süreçte ve gerçekleştirilen analizler sonucunda, kendisine ait olan ve üretim faaliyetlerinin sürdüğü Çorlu'daki fabrikayı ek kapasitesi olan dış yüklenicilere taşıyarak finansal olarak sürdürülebilir ve esnek iş modeli uygulamaya karar vermiştir.”


Türkiye...