02 / 05 / 2024

Leyla Alaton haciz

Leyla Alaton haciz

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a, hissedarı oldukları Alvimedica’nın bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle haciz kararı geldi...

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a haciz şoku!

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a, hissedarı oldukları Alvimedica’nın bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle haciz kararı geldi...

Haciz işlemi nasıl gerçekleşir?

Borcunu ödemeyen kimselerin menkul ve gayrimenkul mallarına, alacaklının talebi üzerine adli ve idari makamlarca el konulması işlemine haciz deniyor. Peki, haciz işlemi nasıl gerçekleşir?

Haciz ihbarnamesine itiraz dilekçesi!

Borçlunun 3. şahıs elindeki menkul bir malı haciz işlemine tabi tutuluyorsa İcra Müdürü, borçluya borcunu ancak icra dairesine ödeyebileceğini bildirebiliyor. İşte, haciz ihbarnamesine itiraz dilekçesi!

Haciz talebi nasıl açılır?

Alacaklı borcun tahsilini yapamadığı durumlarda borcun tahsili için icra talebinde bulunulabiliyor. İcra talebi doğrultusunda icra memurları haciz işlemi için eve gelebiliyor. Peki, haciz talebi nasıl açılır?

Haciz talebi dilekçesi örneği!

Kanun hükümlerine göre, hacze itiraz edilebiliyor. İtiraz yapılabilmesi için görevli icra dairesine dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, haciz talebi dilekçesi örneği!

Haciz durdurma dilekçesi!

Borçlu kişinin borcu kadar menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına kısıtlama yapılması,el konulması işlemine haciz deniyor. Haciz bazı koşullarda durdurulabiliyor. İşte, haciz durdurma dilekçesi!

Haciz işlemi nasıl kaldırılır?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek birden fazla yol bulunuyor. Peki, haciz işlemi nasıl kaldırılır?

Haciz işlemi nasıl başlatılır?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde, alacaklının icra yolu ile borcun tahsil edilmesi için başvurduğu işleme haciz deniyor. Peki, haciz işlemi nasıl başlatılır?

Eve haciz gelirse ne alırlar?

Haczin gerçekleşebilmesi için alacaklının İcra müdürlüklerine talepte bulunması gerekiyor. Ödeme emrine rağmen borç ödenmezse hacze gidiliyor. Peki, eve haciz gelirse ne alırlar?

Haciz olan eşyalar geri alınır mı?

Haczedilen malların belli bir süre içinde satış talebinin yapılması gerekiyor. Yapılan satıştan elde edilen gelir ile alacaklıya olan borç kapatılıyor. Peki, haciz olan eşyalar geri alınır mı?

Cumhurbaşkanlığı Konutu arsasına haciz mi geldi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin alacaklıları, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na verilmek üzere Maliye ile trampa edilen (değiş-tokuş) Atatürk Orman Çiftliği'ndeki (AOÇ) 8 bin 406 metrekarelik arsanın üzerine haciz koydurdu.

Mardan Palace Otel'e haciz kararı çıktı!

Milyonlarca dolar borcu sebebiyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace için bu kez de 2,2 milyon TL'lik başka borç için haciz kararı çıktı.

Leyla Alaton haciz Haberi

Leyla Alaton haciz

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Alatonlar'a haciz geldi. Haciz işlemi sonrasında hangi banka tarafından yapıldığı ve borcun miktarı ise hala açıklanmadı. takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Alvimedica Sağlık Ekipmanları Pazarlama Satış ve Dağıtım A.Ş. ve Alvimedica Tıbbi Ürünler San. ve Dış Tic. A.Ş.'nin bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle, bu şirketlerin hissedarları Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton'a haciz geldiği açıklandı. Alarko Grubu'ndan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Şirketimizle hiçbir hukuki bağı ve ortaklık ilişkisi bulunmayan Alvimedica Sağlık Ekipmanları Pazarlama Satış ve Dağıtım ile Alvimedica Tıbbi Ürünler San. ve Dış Ticaret A.Ş.'nin bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle, bu şirketlerin hissedarları Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton'un şirketimizdeki ortaklık payları ile her türlü haklarına ihtiyati haciz...