29 / 04 / 2024

Leyla Bilginel kimdir

Leyla Bilginel kimdir

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti. Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Leyla Bilginel: Kirayla geçiniyorum!

Oğlu Kayra’yla birlikte Phuket’e yerleşen Leyla Bilginel, önceki gün Beşiktaş’taki bir kafede objektife takıldı. Ünlü oyuncu hayatını anlattığı “Bendeki Sen” kitabı nedeniyle bir süre İstanbul’da olacak.

Leyla Yücel kimdir?

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..

Leyla Üstel Çağatay kimdir?

1991 yılından bu yana sahibi olduğu Paradiana Danışmanlık Organizasyon & Turizm Gayrimenkul Geliştirme ve Otel, Turizm Yatırımları Danışmanlığı’nda halen çalışma hayatına devam etmekte olan Leyla Üstel Çağatay kimdir?

Leyla Bilginel Türkiye'deki 4 evinin kirasıyla Phuket'te yaşıyor!

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti. Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.

Leyla Tara Suyabatmaz kimdir?

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz, Suyabatmaz Demirel Mimarlık firmasının ortaklarından. Leyla Tara Suyabatmaz, 1997'de Ela Tasarım Merkezi'ni ve 2010'da RAMPA İstanbul Sanat Galerisi'ni açtı. Peki Leyla Tara Suyabatmaz kimdir? İşte biyografisi...

Leyla Özcan kimdir?

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen Özcan kimdir? Leyla Özgen Özcan ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Leyla Bilginel kimdir Haberi

Leyla Bilginel kimdir

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti.


Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.


Leyla Bilginel "Sperm bankasından hamile kaldınız. Bu konudaki baskılara dayanamadığınız için mi Türkiye'yi terk ettiniz?" sorusuna cevap verdi.


Bilginel "Kaçmadım. Çocuğumu mutsuz ve öfke dolu bir ortamda yetiştirmek için buradayım. Phuket'te 5 yıl yaşayacağız. Sonra rüzgar nereye eserse oraya." dedi.


Leyla Bilginel "Zengin bir sevgilisi var. Geçimini o sağlıyor" şeklindeli iddiaya da şöyle cevap verdi:


"Türkiye'de 4 evim var. Birini oğlumun eğitimine ayırdım. Diğerini satıp buradan ev alacağım. İkisinin kira geliri ile rahatlıkla geçinirim. En kötü ihtimalle adada masaj yapar, harçlığımızı çıkarırım."


Kayra'ya babasının olmadığını da açıklayan Leyla Bilginel sözlerine şöyle devam etti:


"Oğlum sperm bankasını bilmiyor. 'Babam nerede?'...