27 / 04 / 2024

Leyla Dumankaya Kampüsünde son durum ne

Leyla Dumankaya Kampüsünde son durum ne

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

OPLOG Darıca Kampüsü’nün inşaatı başladı!

XL Mimarlık+Mühendislik İmzası ile hayata geçirilen OPLOG Darıca Kampüsü’nde inşaat çalışmaları başladı.

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı!

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü beton testinde!

Marmara depreminde hasar gören ve güçlendirme yapılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'nde bulunan bazı binalar büyük hasar gördü. Binalardan karot örnekleri alınarak beton testine gönderildi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

İbn Haldun Üniversitesi Kuzey Kampüsü’nde ilk harç döküldü!

İbn Haldun Üniversitesi’nin Başakşehir Kuzey Kampüsü’nde yer alacak olan İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin temeli atıldı.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

Leyla Dumankaya Kampüsünde son durum ne Haberi

Leyla Dumankaya Kampüsünde son durum ne

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Denetimlerin ardından bin 650’den fazla öğrencinin kullandığı kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.


Paralel yapıya yakınlığı ile bilinen eğitim kurumlarında skandallar bitmiyor. Paralel yapının yeni üniversitelerinden Süleyman Şah Üniversitesi'nin Tuzla'daki Leyla Dumankaya Kampüsü'nde bin 650'den fazla öğrenciye hizmet veren işletmelerin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdikleri tespit edildi. Ruhsat için başvuru bile yapmayan üniversite yetkilileri, Tuzla Belediyesi tarafından denetleme amacıyla görevlendirilen ekipleri üniversite içerisine almamak için uzun süre direndi. Yetkililer görevlilere zorluk çıkarınca ve belediyeden gelen ekipler denetim yapmak üzere içeri alınmayınca durum polise intikal etti. Belediye görevlileri ertesi gün Tuzla Emniyet Müdürlüğü ekipleriyla birlikte üniversiteye gitti.


GİRİŞ KAPILARI MÜHÜRLENDİ


Tuzla Belediyesi Zabıta...