17 / 07 / 2024

leyla hadid kimdir

leyla hadid kimdir

Kartal'ın kentsel dönüşümü kapsamında mimar Leyla Hadid'in tasarladığı yeni plana ek olarak özel sektör de Kartal'a ilişkin projelere başladı.

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Leyla Yücel kimdir?

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..

Leyla Üstel Çağatay kimdir?

1991 yılından bu yana sahibi olduğu Paradiana Danışmanlık Organizasyon & Turizm Gayrimenkul Geliştirme ve Otel, Turizm Yatırımları Danışmanlığı’nda halen çalışma hayatına devam etmekte olan Leyla Üstel Çağatay kimdir?

Leyla Tara Suyabatmaz kimdir?

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz, Suyabatmaz Demirel Mimarlık firmasının ortaklarından. Leyla Tara Suyabatmaz, 1997'de Ela Tasarım Merkezi'ni ve 2010'da RAMPA İstanbul Sanat Galerisi'ni açtı. Peki Leyla Tara Suyabatmaz kimdir? İşte biyografisi...

Zaha Hadid kimdir?

Iraklı mimar Zaha Hadid, Türkiye'de Kartal - Pendik kıyı şeridi projesini 2006'da tasarladı. Dünyanın en ünlü mimarları arasında gösterilen Zaha Hadid kimdir? İşte Hadid'in özgeçmişi...

Leyla Özcan kimdir?

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen Özcan kimdir? Leyla Özgen Özcan ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

leyla hadid kimdir Haberi

leyla hadid kimdir

Kartal'da Teknik Yapı'nın Uprise Elit ve Dumankaya'nın Vizyon projeleri, fuarda ilk kez tanıtıldı. Uluslararası Mimarlık bürosu Tago tarafından gerçekleştirilen Vizyon, modern tasarımı ile dikkat çekerken Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, 2700- 4500 YTL arasında metrekaresini satışa sunacakları projenin, sanayi dönüşüm alanında yer aldığını belirtti.

Kartal'da 5.5 milyon metrekarelik bir alan ü z e r i n d e proje geliştirildiğini söyleyen Dum a n k a y a "Gökdelenler, ticaret merkezleri, sosyal alanlar olacak Kartal'da. Yepyeni bir yaşam alanı doğacak" dedi. Kartal'da 567 konutluk Uplife Park projesinin hafriyatına başlayan Teknik Yapı, Kartal girişinde yeni projesi Uprise Elit'i de hayata geçiriyor.

42 katlı rezidans bloğuyla Kartal'ın simgesi olmayı...