05 / 05 / 2024

Leyla Özcan Türkiye Milli Kooperatifler Birliği

Leyla Özcan Türkiye Milli Kooperatifler Birliği

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen Özcan kimdir? Leyla Özgen Özcan ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde!

Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesine 20'nci sıradan girdi. Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan ise listede 15. sırada yer aldı.

Türkiye çimento sektörü, dünyada ilk sırada!   

Çimsa CEO’su Ülkü Özcan, çimento sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özcan, "Türkiye, dünyanın önde gelen çimento üreticileri arasında yer alıyor" dedi...

Türkiye'de günlük kiralanan ev sayısı artıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünkü yazısında Türkiye'deki günlük ev kiralama verilerini değerlendirdi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı...

Türkiye'den ev alan eğitimli yabancıya daha ucuz konut!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında bakanlık gündeminde olan eğitimli yabancı vatandaşların daha ucuza konut alması konusunu değerlendirdi. Yabancılara, Türkiye’den 1 milyon dolar yerine 250 bin dolara gayrimenkul alıp vatandaş olma hakkı verilmesi bekleniyor.

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Leyla Bilginel Türkiye'deki 4 evinin kirasıyla Phuket'te yaşıyor!

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti. Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.

Karaca Adası dosyası Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderildi!

Adanın satışını Bosforce Emlak şirketi üstlenmiş. Şirket adanın bilgilerinin olduğu bir dosyayı Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderdi.Olay adanın satışıyla ilgili olarak konuşan Bosforce Emlak Geliştirme Yönetici Ortağı Uğur Özcan konuştu.

Türkiye asfalt üretiminde Avrupa'nın zirvesinde!

Türkiye Asfalt Müteahhitleri Derneği (ASMÜD) Başkanı Ayberk Özcan, Türkiye'nin geçen yıl 46 milyon tonluk asfalt üretimi ile Almanya'yı da geride bırakarak Avrupa'da liderliğe yükseldiğini belirtti.

Macit Özcan: Türkiye'ye örnek olabilecek bir alt yapıya sahibiz!

Göreve ilk geldiğinde Mersin'in alt ve üst yapısı olmayan, hizmete susamış bir kent olduğunu söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, "Her şeyden önce kim ne derse desin Türkiye'ye örnek olabilecek bir altyapıya sahibiz" dedi

Leyla Özcan kimdir?

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen Özcan kimdir? Leyla Özgen Özcan ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Türkiye Finans 240. şubesini İstanbul Kapalıçarşı’da açtı!

Türkiye Finans, 240. şubesini İstanbul Kapalıçarşı’da açtı. Türkiye Finans Kapalıçarşı Şubesi’nin açılış töreninde Fatih Belediye Başkan Yardımcısı İzzettin Öztosun ve İstanbul Altın Rafinerisi Başkanı Özcan Halaç'ta katıldı...

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Leyla Özcan Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Haberi

Leyla Özcan Türkiye Milli Kooperatifler Birliği

Leyla Özcan kimdir?

1993 yılından bu yana Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen ÖZCAN 15 Şubat 1939’da Rize’de doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Hopa’da tamamladı. İstanbul Çamlıca Kız Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 1964 yılında yüksek lisans mezunu oldu.

Lise tahsili esnasında okul spor takımında voleybol, basketbol ve atletizm ile meşgul oldu. 1955-1957 yılları arasında Fenerbahçe Klubü Kız Voleybol takımında oynadı. 

Kendi mesleği ile ilgili derneklerin kuruluşunda görev aldı ve yönetimlerinde bulundu. Büyük önder Atatürk' ün talimatları ile 1935' de kurulan "Türk Kooperatifçilik Kurumu" nun 1978' deki Yönetim Kurulunda yer alarak ilk kadın Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Toplu Sözleşmelerde Uyuşmazlık Kurullarında raportör ve sendika temsilcisi olarak kısa bir süre görev yaptıktan sonra Almanya’ya Goethe Enstitüsü’ne gitti ve Frankfurt’ta bir...