18 / 05 / 2024

Leyla Tara Suyabatmaz satın aldığı bina

Leyla Tara Suyabatmaz satın aldığı bina

Şimdilerde sosyetede herkes; Enka Şirketler Grubu Fahri Başkanı Şarık Tara'nın kızı Leyla Tara Suyabatmaz ile eşi Arif Bey'in, Beyoğlu'ndan 10 milyon liraya satın aldıkları binayı konuşuyor..

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Mehmet Tara ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Mehmet Tara kimdir? Hangi projelerde çalıştı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Tara’nın biyografisi...

Agah Mehmet Tara Kimdir?

Agah Mehmet Tara kimdir? Agah Mehmet Tara’nın mesleği nedir? Agah Mehmet Tara hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Orhan tarafından kuruldu.

Tara Lipinski Los Angeles'tan malikane aldı!

Buzlar kraliçesi olarak bilinen Tara Lipisinki Los Angeles'tan malikane satın aldı. Lipisinki bu malikane için 8.4 milyon dolar ödedi. 

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Sinan Tara'nın biyografisi...

Mehmet Sinan Tara 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde!

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu. Listenin ikinci sırasında 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı.

Tara de Vries İstanbul'a yerleşti!

Miss Turkey 2018 ikincisi Tara de Vries temelli olarak İstanbul'a yerleştiğini açıkladı.

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Can Kurter ve Enes Kurter ortaklığında kuruldu.

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz'ın ABD'ye yerleşme planı ertelendi!

Bir dönem ABD’de kalan Berk Suyabatmaz’ın oraya yerleşme konusunda sevgilisi BerrakTüzünataç’a teklifte bulunduğu iddia edilmişti. Çift, salgın nedeniyle planlarını rafa kaldırdı.

Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a haciz şoku!

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a, hissedarı oldukları Alvimedica’nın bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle haciz kararı geldi...

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evleri ayırdı!

Sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleri ayırdı. Eşiyle yaşadığı Göktürk'teki evden ayrılan Esmersoy, bir arkadaşının yeni ev hediyesinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Leyla Tara Suyabatmaz satın aldığı bina Haberi

Leyla Tara Suyabatmaz satın aldığı bina

Şimdilerde sosyetede herkes; Enka Şirketler Grubu Fahri Başkanı Şarık Tara'nın kızı Leyla Tara Suyabatmaz ile eşi Arif Bey'in, Beyoğlu'ndan 10 milyon liraya satın aldıkları binayı konuşuyor! Suyabatmaz çiftinin, Pera Palace Jumeirah Hotel'in civarında olduğunu öğrendiğim binayı ne amaçla kullanacağı, nedense sosyetedeki herkesi meraklandırmış.

Büyük çoğunluk, her ikisi de mimar olan çiftin binayı butik otel olarak hizmete açacaklarını söylese de; benim duyumum farklı...

Arif-Leyla Tara Suyabatmaz çifti, aynı zamanda Rampa İstanbul'un da kurucuları.

Hani, yaklaşık dört yıl önce Cengiz Çekil'in 'Günce' adlı eserini dünyanın en önemli modern sanat müzelerinden biri olan MoMa'ya satma başarısını gösteren galeri var ya; Rampa işte o galeri... 


RAMPA İSTANBUL'U TAŞIYA CAKLAR 

Çiftin, Akaretler'deki sanat galerilerini büyütüp bu binaya taşımak niyetinde olduğunu duydum. Bakalım Suyabatmaz çiftinin 10 milyona aldığı bu bina,...