10 / 05 / 2024

Leyla Yetimoğlu

Leyla Yetimoğlu

Varan Mimarlık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Leyla Yetimoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi'nde kuruldu.

Leyla Bilginel: Kirayla geçiniyorum!

Oğlu Kayra’yla birlikte Phuket’e yerleşen Leyla Bilginel, önceki gün Beşiktaş’taki bir kafede objektife takıldı. Ünlü oyuncu hayatını anlattığı “Bendeki Sen” kitabı nedeniyle bir süre İstanbul’da olacak.

Alkor Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Alkor Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi, Leyla Yücel Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beyoğlu, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde açıldı.

Varan Mimarlık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varan Mimarlık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Leyla Yetimoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi'nde kuruldu.

Yetimoğlu Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetimoğlu Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Yetim ve Selim Yetim ortaklığıyla 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Coşkun Sokak'ta kuruldu.

Leyla Suyabatmaz satın aldığı binayı otel mi yapacak?

Şimdilerde sosyetede herkes; Enka Şirketler Grubu Fahri Başkanı Şarık Tara'nın kızı Leyla Tara Suyabatmaz ile eşi Arif Bey'in, Beyoğlu'ndan 10 milyon liraya satın aldıkları binayı konuşuyor..

Leyla Bilginel Türkiye'deki 4 evinin kirasıyla Phuket'te yaşıyor!

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti. Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.

Şanlıurfa Roma Çardak Yerleşmesi 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı hakkında son karar!

Yetimoğlu Madencilik tarafından işletilen taş ocağındaki dinamit patlatmaları nedeniyle bitişiğindeki Roma Çardak Yerleşmesi 1. Derece Arkeolojik Sit Alanının zarar gördüğüne ilişkin BİMER'e yapıla başvuru üzerine inceleme başlatıldı.

Cemsa Ekşioğlu Yapı Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Cemsa Ekşioğlu Yapı Yatırımları İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Gıulio Cem Koçhisarlık ve Leyla Ekşi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu

Leyla Aydın, Efors Turizm ve İnşaat A.şž. 'yi kurdu!

Efors Turizm ve İnşaat Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Leyla Aydın, Başkan Yardımcısı olarak Sezgin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Güran Yahyaoğlu ile Helim Kurt görev yapacak

Selim Kemahlı ile Leyla Tabrizi ev kavgası yaptı!

Ayşe Kulinin oğlu Ömer Selim Kemahlı ile Çeşmedeki Sudan Palasın sahibi Leyla Tabrizi, ev yüzünden birbirine girdi. Sözlü tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayıp Tabriziye tokat atan Kemahlıyı personel dışarı çıkardı...

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta yüzde 1 peşinatla 120 ay vade uygulanıyor. Aylık taksitler 2 bin 888 TL'den başlıyor!

Leyla Yetimoğlu Haberi

Leyla Yetimoğlu

Varan Mimarlık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Leyla Yetimoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi'nde kuruldu. 


Varan Mimarlık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu, MİMARLIK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. b. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. c. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. d. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. e. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu...