23 / 07 / 2024

lg klimalar

lg klimalar

LG Electronics’in inovatif kliması Deluxe Plus Inverter V, aniden bastıran sıcakları bu yaz evinizden uzak tutacak, yaza rahat ve serin bir giriş yapmanızı sağlayacak

LG klima fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima fiyatları da araştırılmaya başlandı. LG klimalar ile tüm mevsimlerde ideal oda sıcaklığına erişmeniz mümkün oluyor. Peki, LG klima fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

LG UV Artcool klima fiyatlarında şok! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Şık tasarımlarıyla dikkat çeken ve çarpıcı dizaynlarıyla bütün alanlara uyum gösteren LG UV Artcool klimalar, fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

İşte Türkiye'nin devam eden çılgın projeleri!

Türkiye'yi uçuracak çılgın projeler tam gaz devam ediyor. Körfez Geçiş köprüsü İstanbul-Yalova arasını 6 dakikaya indirecek.

Antalya ‘çılgın projesi’ni tanıttı: KanalAntalya!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 137 hektar alanda kentsel dönüşümü başlattıktan sonra bu yıl ilk defa katıldığı MIPIM’de çılgın projesini anlattı. Projenin 1 milyarTL’ye mal olacağı açıklandı

Cengiz Ergün Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi. Ergün hamamın Manisalıların kullanacağı bir cazibe merkezi olacağını belirtti

İstanbul'a yeni çılgın proje: 3 katlı tünel!

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'un yeni çılgın projesini açıklıyor. Boğazda iki köprü arasına üç katlı bir tünel yapılmasını öngören projede hem araç hem de metro geçişi olacak.

Bosch Termoteknik’ten enerji tasarrufu sağlayan çözümler!

Bosch Termoteknik, Buderus ve Bosch markalı yoğuşmalı kombileri, ısı pompası, güneş kollektörleri ve LG Inverter klimaları ile enerji tasarrufu sağlayan ısıtma ve soğutma çözümleri sunuyor.

Dror Benshetrit'ten Abu Dabi'ye çılgın proje!

Kanal İstanbul projesinde de adı geçen İsrailli tasarımcı Dror Benshetrit, Abu Dabi’nin Nurai Adası’ndaki çılgın tasarımıyla konuşuluyor...

Hükümet çılgın projelere hız veriyor!

AK Parti hükümeti yeni yılda çılgın projelere hız verecek. Bu yıl hızlı tren Marmaray'la buluşacak, 3’üncü köprü bitecek, havalimanları açılacak. Enerjide Akkuyu Nükleer Santralının temeli atılacak.

Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor!

Isıtma, soğutma, havalandırma ürünleriyle tam bir sistem çözümü sunan Bosch Termoteknik, birçok prestijli projeye imzasını atıyor. Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor.

LG Inverter klima ile kışın tasarruflu ısınmanın keyfini yaşayın!

Yazın da hızlı soğutma özelliği ile yaşam alanlarını konforlu hale getiren LG Inverter klimalar, üstün ısıtma performansları sayesinde kışın da enerji tasarrufu yaparak ısınmayı sağlıyor.

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Menderes Türel: Antalya'nın çılgın projesi Boğaçaydır!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kalıvaltısına katıldı. Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya ile ilgili 'Antalya'nın çılgın projesi Boğaçaydır' dedi.

lg klimalar Haberi

lg klimalar

LG Deluxe Plus Inverter V klimada geliştirilmiş hava çıkış tasarımıyla elde edilen güçlü hava akımı, ortam sıcaklığını 5-6 dakika içinde 5 dereceye kadar düşürüyor. Böylelikle çok sıcak havalarda bile kısa süre içinde odada serinlik elde ediliyor. Eğimli fanı ve düşük titreşimli kompresör teknolojisi klimanın çok sessiz çalışmasını sağlıyor ve kullanıcıya yüksek konfor sunuyor.

Klimanın plazma hava temizleme sistemi, mikroskobik kirleri ve tozu azaltıyor. Bu filtre, kullanıcıyı alerji ve astım semptomlarından korumak için ev akarları, mikro tozları ve ev hayvanı tüylerini yok ediyor. LG Deluxe Plus Inverter V’de bulunan ve 3M ile geliştirilen özel filtre ise hava yoluyla geçen virüsleri 15 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 99.9 oranında öldürüyor.

LG Deluxe Plus Inverter V, klimanın yarattığı sesi de minimum düzeye...