28 / 04 / 2024

Li Keqiang inşaat sektörü vergi sistemi

Li Keqiang inşaat sektörü vergi sistemi

Çin Başbakanı Li Keqiang, Çin'in işletmelerden alınan verginin KDV ile değiştirilmesine ilişkin vergi reformunu 1 Mayıs'tan geçerli olmak üzere inşaat, gayrimenkul ve finansal hizmetler sektörlerine de yayacaklarını belirtti.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Şişli Organizasyon İnşaat Makina Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişli Organizasyon İnşaat Makina Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Azimet tarafından kuruldu.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Kireçli Tüneli inşaatının aşaması TBMM'de!

Kireçli Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çirişli Tüneli'nin inşaatı hangi aşamada?

Çirişli Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ereğli'de 16 katlı binanın inşaatı durduruldu!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, İmam Hatip Lisesi Cami arkasında yapımı süren 16 katlı binanın inşaatı, bölgenin mimari yapısını bozduğu sebebiyle belediye tarafından durduruldu.

Li Keqiang inşaat sektörü vergi sistemi Haberi

Li Keqiang inşaat sektörü vergi sistemi

Çin Başbakanı Li Keqiang, son 25 yılın en yavaş büyümesini gösteren ekonomiyi yeniden canlandırmak ve finansal riskleri engellemek için gerekli ön politika değişiklikleri zamanında yapacaklarını söyledi. 

    

Devlet radyosunda konuşan Li, hükümetin, bu yıl için belirlenen ekonomik kalkınma hedeflerinin başarılmasını sağlamak için gerekli tedbirleri alacağını ifade etti. 

    

Yurt içi ve yurt dışındaki ekonomik durumu yakından takip edeceklerini belirten Li, "Hükümet, önleyici ve zamanında ince ayarları güçlendirmek için mali ve parasal politika araçlarını iyi  bir şekilde kullanacak" diye konuştu. 

    

Li ayrıca, Çin'in işletmelerden alınan verginin KDV ile değiştirilmesine ilişkin vergi reformunu 1 Mayıs'tan geçerli olmak üzere inşaat, gayrimenkul ve finansal hizmetler sektörlerine de yayacaklarını belirtti. Vergi reformu 2012'den bu yana deneme amaçlı olarak posta hizmetleri, demiryolu taşımacılığı ve temekomunikasyon sektörlerinde uygulanıyor.

 ...