05 / 05 / 2024

libya koray inşaat

libya koray inşaat

Arap Baharı'yla ekonomisi dibe vuran Libya geri dönüşünü Türklerle yapıyor. Dubai'nin Yelken Oteli'ni andıran 320 milyon euroluk 40 katlı Medina Tower'ı Koray İnşaat yapacak.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Türk inşaat firmaları Libya'da zarara uğramadı!

MÜSİAD Libya Temsilcisi Murtaza Karanfil, Türk firmaların Libya'da bulunan iç karışıklık nedeniyle inşaat sektörü dışında zarara uğradığını anlattı.

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Koray İnşaat'tan 'işçilere sözleşme imzalatıldı' iddialarına yanıt!

Koray İnşaat'tan, inşaat işçilerine "Çalışırken koronavirüs kaparsam tüm sorumluluk bana aittir" taahhütnamesi imzalatıldığı iddiasına ilişkin açıklama yapıldı...

İnşaat sektörü 2023'e damga vuracak!

Toya Yapı Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Türkiye'de gelişimin ana eksenini sanayi tesisleri, yollar, havaalanları ve diğer tüm yaşamsal mekânlarla inşaatın oluşturduğunu söyledi.

Afrika'da inşaat ve altyapı alanlarında fırsatlar artacak!

10. Uluslararası Türk-Afrika Kongresi, Senegal'in başkenti Dakar'da gerçekleşti. Ali Koray Erden: Dünya nüfusu üzerinde Afrikalı nüfusunun artacağını ve bu durumun Afrika'da inşaat, altyapı ve ulaşım gibi alanlarda çok sayıda fırsat doğacağını söyledi.

2006 yılında Ürdün Kraliyet Akademisi'ni Koray İnşaat yapıyor!

2006 yılında Koray İnşaat, Ürdün Kraliyet Ailesi için, 'elit Arap çocuklarının' eğitim göreceği The King's Academy'nin kampüsünü inşa ediyormuş. İnşaat alanı 50 bin metrekareyi bulan kampüsün toplam inşaat bedeli 55 milyon dolarmış.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya'nın inşaatını tamamladı!

YAPI Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’da hayata geçirdiği ‘ Ankara Çankaya’ projesinde inşaat süreci tamamlandı. Ekim 2014’te satışa sunulan konutların yüzde 25’i satıldı.

Konyalı inşaat firmaları Libya'da zarar etti!

Libya'da milyon dolarlık proje yapan Konyalı inşaat firmaları, çalışmalarını durdurdu. Birçok firma Konya'ya geri dönmek zorunda kalırken milyonlarca liralık zarar etti..

libya koray inşaat Haberi

libya koray inşaat

Arap Baharı ile birlikte büyüyemeye ara veren Kuzey Afrika'da yeni bir dönüşüm yaşanıyor. Mısır, Tunus ve Libya'dan iç savaş nedeniyle işlerini yarıda bırakarak çekilen Türk müteahhitler kaldığı yerden devam ediyor. Geri dönüşü, altyapı, okul, fabrika, sağlık ve yol gibi çalışmalarla başlatan Türk firmaları, artık ülkelerin simge projelerine imza atmaya başladı. Kaddafi sonrası Libya'da yeniden doğuşu simgeleyen Medina Tower projesini Türkler yaparak adeta ülkedeki büyümenin de sembolü olacak. Zengin enerji kaynaklarına sahip olduğu için Fransa, İtalya ve İngiltere hükümetlerinin peşinde koştuğu Libya yönetimi en önemli projelerinden birini Türklere vererek, Türkiye'nin olumlu desteğine de yanıt vermiş oldu. 

Yelkene benziyor

Trablus'ta yapılacak olan ülkenin en uzun binalarından biri olması beklenen 320 milyon euroluk Medina Tower'ın inşaatını Türk şirket Koray üstlenecek. Dubai'deki 7 yıldızlı Burj...