02 / 05 / 2024

lider centrio fiyatları

lider centrio fiyatları

Lider Centrio İzmir 'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor, proje Bayraklı'da yükseliyor

Bayraklı Lider Centrio 'da 550 bin liraya 2+1 home ofis!

Bayraklı Lider Centrio 'da banka kredisi kullanılabiliyor, proje 10 katlı 3 blok halinde yükseliyor

Türkiye konut fiyatlarıyla Avrupa'da lider!

Türkiye'deki konut fiyatları Avrupa ülkelerini solladı. Ev sahibi olmak gün geçtikçe zorlaşırken ,konut fiyatları Avrupa ülkeleri ile kıyaslandığında uçurum dikkatlerden kaçmıyor. 

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ünlü spor giyim markası Nike’tan yüzde 48’e varan indirim fırsatı! İşte 08 Eylül 2022 Nike fiyatları!

Spor giyimin lider markası Nike oline alışverişlerde yüzde 48'e varan indirim imkanları sunuyor. İşte Nike'ın 8 Eylül 2022 fiyatları!

Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kia Bongo; yeterli yük kapasitesi, sınıfında lider motor ve fren performansı, aerodinamik tarzı ve sürücüye yönelik ayrıntılara gösterilen özen ile ön plana çıkıyor. Peki, Kia Bongo fiyatları ne kadar? Kia Bango kaç TL? İşte 19 Temmuz 2022 Kia Bongo fiyat listesi...

Fiat Egea Cross fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sınıfının lider otomobillerinden biri olan Fiat Egea Cross'un Haziran ayı fiyatları güncellendi! Fiat'ın en beğenilen otomobillerinden biri olan Fiat Egea Cross'a bu ay 35 bin lira zam yapıldı. Peki, Fiat Egea Cross fiyatları ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Bongo; yeterli yük kapasitesi, aerodinamik tarzı, sınıfında lider motor ve fren performansı ve sürücüye yönelik ayrıntılara gösterilen özen ile pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Peki, Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Putin'nden gübre ve buğday fiyatlarını düşürecek flaş hamle! Garanti edeceğiz diyerek söz verdi

Rusya ve Ukrayna savaşı yüzünden dünyada artan buğday ve gübre fiyatlarını düşürecek hamle Rus lider Putin'den geldi. Putin, Ukrayna'nın elindeki tahıl stokunun dünyaya satılabilmesi için güzergah önerisi yaptı. 'Garanti edeceğiz" sözü verdi.

Yeni Range Rover Sport: Sportif lüksün yeni adı! Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2022 fiyat listesi

Sportif lüksün yeni adı Yeni Range Rover Sport, segmentteki lider özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? İşte Yeni Range Rover Sport 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin lider markaları arasında yer alan Arçelik şık tasarımları yenilikçi teknolojisiyle dikkat çekiyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler Arçelik çamaşır makinesi fiyatlarını araştırıyorlar. İşte Arçelik çamaşır makineleri Nisan 2022 fiyat listesi...

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında lider Türkiye!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2021 – Gayrimenkul Raporu’nda gayrimenkul yatırımının faizden daha çok getiri sunduğuna dikkat çekildi. Raporda, pandeminin konut fiyatlarını artırdığı aktarılırken, konut fiyat artışında Türkiye'nin yüzde 32'lik yükselişle lider olduğu belirtildi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 42.4 arttı!

Birleşik Krallık’ta konut fiyatları dokuz yılda yüzde 38,9 yükseldi. Birleşik Krallık içerisinde konut fiyatları artışında lider İngiltere oldu. İngiltere’de konut fiyatları yüzde 42,4 arttı.

Ankara Gölbaşı konut fiyatları artışında lider!

16 yıl amortisman süresi olan Ankara'da son bir ayda satılık konut fiyatlarının en fazla arttığı ilçe yüzde 5,4 ile Gölbaşı oldu.

lider centrio fiyatları Haberi

lider centrio fiyatları

Lider Centrio projesi Bayraklı'da hayata geçiriliyor. Lider İnşaat imzası taşıyan projede satışlar devam ediyor.


55 dönüm alan üzerine yayılan Lider Centrio projesi 10 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan home ofisler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.


Lider Centrio İzmir 'de;  290 home ofisin yanı sıra 43 adet mağaza da bulunuyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Bayraklı Lider Centrio konum olarak Bayraklı Adliyesi'nin karşı çaprazında yer alıyor. Projenin teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Lider Centrio 'da;

1+1 home ofisler 350 bin liradan,

2+1 home ofisler ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Telefon: 0232 344 1 344

Web Adresi: http://lidercentrio.com/

Ceren...