06 / 05 / 2024

Liderler Gayrimenkul adres

Liderler Gayrimenkul adres

Liderler Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile bugün Hamza Altınok, Şahin Yediel ve Yücel Aydın tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her sene düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık günü gerçekleştirildi. Peki sektör temsilcileri gayrimenkul sektörüne ilişkin neler dedi? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün önceliği yeşil dönüşüm!

9'uncu Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde konuşan Mehmet Kalyoncu, yeşil dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu 8. yedincisi düzenlenen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık 2020’ de 850 kişinin katılımıyla Zoom üzerinden ve Youtube'dan canlı yayınla izlendi. Peki 8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

'Pandemi sonrasında gayrimenkul sektörünün geleceğinde, estetik, sağlık ve çevresel faktörlerin önemi' başlığı altında yapılacak olan 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi, 10 Aralık'ta Youtube'dan canlı olarak gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkul sektörünün 3’te 1'i kadınlardan oluşuyor!

Gayrimenkul sektöründe Kadın Liderler Platformu’nun araştırması açıklandı. ‘Maskülen Sektör’ün üçte biri kadınlardan meydana geliyor...

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamı artırılacak!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu'nun tarafından, Türkiye’de bulunan gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlarla ilgili yapılan ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırmasının sonuçlarının açıklandığı toplantıda gerçekleşen panelde ‘Gayrimenkul’de Kadının Geçmişi, Bugünü ve Geleceği’ ile ilgili gö

Liderler Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Liderler Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile bugün Hamza Altınok, Şahin Yediel ve Yücel Aydın tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yönetim kurullarında kadın sayısı artmalı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKL), Sabancı Üniversitesi’nin desteği ile Türkiye’de gayrimenkul ve inşaat sektöründeki şirketlerin yönetim kurullarını incelediler. 

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması düzenlenen Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor..

Seba Gacemer: Gayrimenkul sertifikası daha çok pazarlanmalı!

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti, zirvede , inşaat ve gayrimenkul dünyasının yatırım ve finansman sorunları konuşuldu.

Liderler Gayrimenkul adres Haberi

Liderler Gayrimenkul adres

Liderler Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile bugün Hamza Altınok, Şahin Yediel ve Yücel Aydın tarafından kuruldu.

Liderler Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...