09 / 05 / 2024

Life City Gökil İnşaat fiyatları

Life City Gökil İnşaat fiyatları

Beylikdüzü Life City iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Life City Gökil İnşaat fiyatları 198 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Şirazi Life City resmen başlıyor! Antalya'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Şirazi Life City projesi resmen başlıyor. Söz konusu projede 360 konut yer alıyor.

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

Tüm ticari araçları bırakın Opel Combo Life'taki 0 faiz fırsatına bakın! İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 0 faiz müjdesi geldi. Peki Opel Combo Life'ın güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Mynar Life Residence güncel fiyat listesi!

İzmir Karabağlar'da Fiyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor...

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

S Life Ekspres görselleri!

S Life Ekspres görselleri haberimizde yer alıyor. Toplamda 184 daireden meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve az sayıda 3+1 daire tipleri bulunuyor. 

Sur Yapı Tempo City güncel fiyat listesi!

Toplam 217 konut ve 17 ticari birimden meydana gelen Tempo City projesinde konut teslimlerinin Temmuz 2019'da yapılması planlanıyor. İşte Sur Yapı Tempo City güncel fiyat listesi...

Suryapı Tempo City güncel fiyat listesi!

İstanbul Kağıthane'de yer alan Tempo City projesi 217 daire ve 17 adet dükkandan meydana geliyor. İşte Suryapı Tempo City güncel fiyat listesi...

Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat bilgisi!

Nurol Life projesi İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de hayata geçirildi. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı bulunuyor...

Life City Gökil İnşaat fiyatları Haberi

Life City Gökil İnşaat fiyatları


İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yükselen Life City Evleri Gökil İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Life City iletişim bilgileri ve açık adresi haberimizde yer alıyor.


35 bin 125 metrekare alan üzerinde inşa edilen Life City Beylikdüzü projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Life City Gökil İnşaat projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı. 


Beylikdüzü Life City iletişim için 0212 856 02 06 telefon numarasından Gökil Life City satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Life City Beylikdüzü satılık daire fiyatları 198 bin TL'den başlıyor. Life City Beylikdüzü'nde 169 daire bulunuyor.


Gökil İnşaat Life City teslimleri 2013 Ağustost ayında yapılması planlanıyor. Gökil Life City Beylikdüzü daire alanları 70 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor.


Life City Gökil İnşaat...