15 / 05 / 2024

lik yapı mehmet kurt

lik yapı mehmet kurt

Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, "Mudanya'ya kaliteli müteahhitler gelirse, inşaatların kalitesi artar, bu da daire fiyatlarını etkiler, daireleri daha değerli kılar. Terk edilmiş, yarım kalmış projeler tedirginlik yaratıyor" dedi.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

Galatasaray’da kurtuluş Kemerburgaz!

Üç banka ile imzalanan 1 milyar TL'lik yapılandırma anlaşmasının tüm detayları masaya yatırıldı. Faizlerle beraber yaklaşık 2 milyar TL'yi bulacak borcun 5 senede ödenmesinin tek yolunun Florya ve Riva projelerinin tamamlanması olduğu konusunda fikir birliğine varıldı...

Mehmet Koçarslan'dan İBB’ye 930 milyon TL’lik icra takibi!

Hisselerinin büyük çoğunluğu, ünlü işletmeci Mehmet Koçarslan'daki Ün-Yapı A.Ş., Etiler'de 7 bin 272 metrekarelik arazi için İBB’den kazandığı kamulaştırmasız el atma tazminatının tahsili için 930 milyon TL'lik icra takibi başlattı.

Konya'da 9.5 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Selçuklu İlçesi'ne bağlı Hocacihan Mahallesi'nde 6 bin 123,92 metrekare büyüklüğündeki alanda 9.5 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Kayseri'de 42.3 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İhale 10 Eylül'de yapılacak..

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Manavgat'ta 37.7 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Manavgat Kısalar'da yapım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. İhale, 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

Mudanya Seyirtepe Konakları'nda fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Bursa Mudanya - Güzelyalı bölgesinde yer alan Seyirtepe Konakları, Lik yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Mudanya Seyirtepe Konakları'nda fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Hüseyin Sözlü: Şehir plancılığına sadık kalacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, "1/1000'lik yapılırken, siyasi çekişmeye neden olmayacak, şehir plancılılığına,ahlakına sadık kalacağımız, Adana'nın şehircilik açısından sınıf atlamasını sağlayacak, mülkiyet hakkına da riayet ederek planlama yapıyoruz." dedi.

Mehmet Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mudanya'yı cazibe merkezi haline getiren Lik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Hakimiyetin sorularını yanıtladı. Kurt, kentsel dönüşüm konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden LİK Yapı'ya ödül!

LİK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, Şehrin Yıldızları Bursa Gayrimenkul Ödüllerinde büyük ödülün sahibi oldu. "Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri", Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle verildi.

Bursa Burgazpark Evleri 3'de fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Lik Yapı imzasıyla yükselen proje Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'si Güzelyalı bölgesinde inşa ediliyor. Bursa Burgazpark Evleri 3'de fiyatlar 300 bin TL 'den başlıyor.

Aile hekimliği mekanları butik hastanelere dönüşecek!

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planınında yer alan sağlık düzenlemelerinin 3 ay içerisinde, ‘sağlık paketi’ olarak Meclis’e gönderileceğini açıkladı.

lik yapı mehmet kurt Haberi

lik yapı mehmet kurt

LikYapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, Mudanya'da farklı ve özel projeler sunmaya devam ettiklerini belirterek, yatırımcılar için de bir tespitte bulunarak 'doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit'in önemini dikkat çekti. Son yapılan araştırmalara göre dünyada yaşanabilir kentler arasında 48. sırada seçilmiş durumda. Mudanya'nın Bursa'nın en özel ilçesi olduğunu söyleyen Mehmet Kurt, "Dünya'da, havası bakımından doktorların dahi reçetelerine yazdığı, doğası ve görselliğiyle sağlık açısından eşsiz bir yer. 


Mudanya'nın sloganı bile "Barış, kardeşlik ve huzurun başkenti" olarak geçiyor. Biz de bu eşsiz bölgeye, gerek mimarı projesi, gerek peyzajı, gerek iç mimari tasarımlarımızla yaşam alanlarıyla donatılmış site anlayışı sunuyor. Modern bir yaşam için konforu doğayla buluşturuyoruz" diye konuştu. Mudanya'da artık doğru projelerin yükselmeye başladığını kaydeden Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, sorularımızı şöyle yanıtladı; 


Mudanya'da...