22 / 07 / 2024

Lılıya Öztürk

Lılıya Öztürk

Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lılıya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi'nde kuruldu.

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Eylül Öztürk, fırsatçı mülk sahiplerine isyan etti!

Ünlü fenomen Eylül Öztürk, pandemi döneminde fırsatçı mülk sahiplerine karşı isyan etti. Kendine bir depo arayan Öztürk, “Nereye gitsem 15 kira peşin istediler” diye konuştu.

İnşaat halindeki binada akıma kapılan Öztürk Uğiş hayatını kaybetti!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, hayatını kaybetti.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

KİPTAŞ'tan ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlara müjde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ küresel boyuttaki salgın hastalık nedeniyle ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşların borçlarının erteleneceğini açıkladı. 

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Pursaklar Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi 18.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili Pursaklar ilçesi Pursaklar Mahallesi 95104 Ada 2 parselde yer alan Doktor Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi'ni 18 milyon 260 bin TL'ye icradan satıyor...

Kayseri Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever desteği ile kente kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin temeli atılıyor.

Lılıya Öztürk Haberi

Lılıya Öztürk

Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lılıya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi'nde kuruldu. 


Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  iş konusu; 1- Her nevi konut,toplu konut inşaatı yapar, yaptırır, satar, kiraya verir, iş hanları, yol,köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, otel, motel,kamping, her türlü turistik tesis, alışveriş merkezi, spor tesisleri, spor sahaları ve her türlü inşaat işlerini yapar. Her türlü gayrimenkul alım satım ve ticaretini yapar. 2- Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerinde veya her türlü kentsel dönüşüme girmiş projelere ait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil köyleri...