30 / 04 / 2024

limak arnavutluk

limak arnavutluk

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Biz Balkanlar'a önem veriyoruz. Türk işadamlarının da önem vermesi gerektiğini devlet büyüklerimiz hep önerdiler, buna yön verdiler." dedi.

Limak İnşaat, TÜRGEV'e okul mu tahsis etti?

TÜRGEV'le Milli Eğitim Bakanlığı'nın çalışmanın tüm maliyetinin bakanlığa yüklendiği, bazı okul, öğrenci pansiyonu, konferans salonu ve spor salonlarının da Limak inşaat tarafından bakanlığa tahsis edildiği ortaya çıktı.

TANAP Eskişehir-Yunanistan sınırı boru hattı inşaatını Punj Lloyd-Limak yapacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) boru hattı inşaatının Eskişehir'den Yunanistan sınırına kadar olan 459 kilometrelik bölümünü, Punj Lloyd-Limak iş ortaklığı yapacak.

Limak Holding'in acı günü! Gülseren Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Limak İnşaat'ın acı günü: Ahmet Talha Sabuncu vefat etti!

Limak İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş eski yöneticilerinden Ahmet Talha Sabuncu hayatını kaybetti. Limak İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş taziye ilanı yayınlattı.

Limak Holding'in Rostov'daki havalimanı 2018'e yetişecek!

Bu haftaki söyleşimizi Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'le gerçekleştirdik. Gündemdeki adam olarak, her konuda sorduğumuz sorulara açık ve net cevaplar verdi.

Limak'ın Fildişi Sahili'ndeki fabrikasının temeli atıldı!

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Limak, Bursa ve Aliağa'daki santrallerle ilgileniyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir: "Her iki santralle de ilgileniyoruz. Söz konusu santralleri gidip gezerek yerinde inceledik. Teklif verip vermeyeceğimiz incelemelerden sonra belli olacak" şeklinde konuştu.

Limak Çimento'dan Afrika'ya 1 milyar euroluk yatırım!

Afrika pazarına Mozambik ve Fildişi Sahili'ndeki yatırımlarıyla giren ilk Türk çimento grubu Limak Çimento, bu kıtada üç ayrı ülkede 1 milyar euroya kadar çıkabilecek büyük bir satın almaya hazırlanıyor.

Limak İnşaat, 2015 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri Ve İnşaat A.Ş. 29.06.2015 tarihli Genel Kurul Toplantı Tutanağını yayınladı. İşte açıklama...

Arnavutluk'daki Lezha Merkez Camisi'ni TİKA yeniledi!

Arnavutluk'da bulunan Lezha Merkez Camisi'nin tadilatına Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) destek verdi. 1997 yılında inşa edilen camide eskiyen malzemeler temin edilerek yetkililere teslim edildi

Limak'tan mühendislik okuyan bayan öğrencilere burs!

Limak Türkiye'deki mühendis kadınların sayısını artırmak için ilgili fakültelerde okuyan kız öğrencilere burs verecek. Amaç bilim üreten kadınların sayısını artırmak.

Kuveyt Türk'ten Limak'a kredi!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Limak İnşaat tarafından Ankara Beypazarı'nda kurulacak olan Kargı Hidroelektrik Enerji Santralinin (Kargı Hes) inşası için 89 milyon Euro proje finansmanı sağladı.

Limak Türkiye'de kadın mühendis sayısını artıracak!

Limak Türkiye'de kadın mühendislerin sayını artırmak üzere "Türkiye'nin Mühendis Kızları" projesini başlattı. Projenin üniversite ayağında; endüstri, inşaat, makine, çevre mühendisliği gibi bölümlerinde okuyan kız öğrencilere burs desteği sağlanacak.

limak arnavutluk Haberi

limak arnavutluk

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Biz Balkanlar'a önem veriyoruz. Türk işadamlarının da önem vermesi gerektiğini devlet büyüklerimiz hep önerdiler, buna yön verdiler." dedi.


Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şirketlerinin başta Arnavutluk olmak üzere Balkanlar'daki çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.


Arnavutluk'ta hidroelektrik santrali yapan Norveçli Statkraft şirketine iki baraj taahhütleri bulunduğunu aktaran Özdemir, bunlardan birinin 75 megavatlık Banja barajı olduğunu ve kısa zamanda tamamladıkları bu barajın enerji üretimine başlayacağını söyledi.


Özdemir, "Bir de bu barajın üstünde Moglice barajı bulunmakta. Bu baraj da 175 megavat gücünde. Şu anda çalışmalarımız hızla devam etmekte." diye konuştu.


Arnavutluk'ta yaptıkları iki baraj çalışmasının da önemine işaret eden Özdemir, Arnavutluk'un çok önemli suları ve çok fazla hidroenerjik gücünün olduğunu, Türkiye'dekilere kıyasla iki kat daha fazla güçte olduğunu belirtti.


"Balkanlar'a önem...