23 / 07 / 2024

Limak Cengiz Mapa Kolin Kalyon OGG

Limak Cengiz Mapa Kolin Kalyon OGG

3. havalimanı ihalesini kazanan Limak, Cengiz, Mapa, Kolin, Kalyon OGG'nin sözcüsü Nihat Özdemir para sıkıntılarının olmadığını söyledi...

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Türk şirketlerden 50 milyar dolarlık atak!

İstanbul Havalimanı'nı inşa eden Limak, Cengiz, Mapa ile TAV, İçtaş İnşaat Karadağ'ın iki havaalanın yenilenme ve işletmesine talip oldu...

Limak ve Mapa İGA'daki hisselerini satmayacakmış!

Para Dergisi'nde geçtiğimiz hafta yayımlanan "TAV, 3. havalimanına ortak mı oluyor?" başlıklı haberine ilişkin bu hafta düzeltme haberi yayımlandı. Habere göre, Limak ve Mapa, İGA Havalimanları A.Ş.'deki hisseleri satmayacakmış..

İstanbul Airport City projesinde neler olacak?

Yeni iş ve yaşam merkezinin olacağı İstanbul Airport City projesi Cengiz, MAPA, Limak, Kolin ve Kalyon ortaklığındaki İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Airport City projesinde neler olacak?

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik dağıtım ihalelerini alarak 3.7 milyar dolarlık dev bir ortaklık kuran Limak-Cengiz-Kolin'den çok kısa bir açıklamayla ayrılık kararı geldi. Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı..

Limak, CLK`dan ayrıldı!

İstanbul`un Avrupa Yakası Elektrik Dağıtımı ihalesini kazanan ve 2013 yılından bu yana CLK Boğaziçi Elektrik adıyla hizmet veren Cengiz-Limak-Kolin ortaklığında sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

Kuzey Marmara Otoyol Projesi'nin toplam bedeli 8 milyar TL!

Kuzey Marmara Otoyol İhalesi'nin 169 km’lik Asya kısmını Limak-Cengiz Ortak Girişim Grubu, 88 kilometrelik Avrupa kısmını ise Kolin-Kalyon İnşaat OGG gerçekleştirecek.

İGA Havalimanı maden ocağı kuruyor!

3. havalimanı projesi nedeniyle yoğun tahribata uğrayan Ağaçlı köyü ve Işıklar köyüne Cengiz-Mapa-Limak-Kolin-Kalyon ortaklığı ile kurulan İGA Havalimanı AŞ şimdi de maden ocağı kuruyor.

3.havalimanı inşaatında denize dolgu iddiası TBMM'de!

İstanbul'da, hükümete yakın Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon grubunun yapımını üstlendiği 3. havalimanı inşaatında denize dolgu yapıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı.

3. Havalimanı'nın ilk etabında kullanılacak kredi için imzalar atıldı!

3. havalimanının ilk etabında kullanılacak 4.5 milyar Euro'luk kredi için imzalar atıldı. Kredinin yüzde 77'si kamu bankalarından sağlandı. Arazinin yanı sıra yolcu garantisinin de verildiği havalimanını hükümete yakın Cengiz-Mapa-Limak-Kolin-Kalyon 25 yı

Limak Cengiz Mapa Kolin Kalyon OGG Haberi

Limak Cengiz Mapa Kolin Kalyon OGG


İstanbul'a yapılacak olan 3. havalimanı ihalesini kazanan Limak, Cengiz, Mapa, Kolin, Kalyon OGG'nin sözcüsü Nihat Özdemir Uzakdoğu'dan Çin'e ABD'ye kadar finansman vermek için arayanlar olduğunu söyledi. Özdemir para sıkıntıları olmadığını sözlerine...