04 / 05 / 2024

limak clkdan neden ayrıldı

limak clkdan neden ayrıldı

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde "Kura çekip ayrıldı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Limak, CLK`dan ayrıldı!

İstanbul`un Avrupa Yakası Elektrik Dağıtımı ihalesini kazanan ve 2013 yılından bu yana CLK Boğaziçi Elektrik adıyla hizmet veren Cengiz-Limak-Kolin ortaklığında sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

Fransa Nice havalimanı ihalesinde Limak'a engel!

Fransa hükumetinin yüzde 60 oranında ortak olduğu Nice Cote d'Azur ve Lyon Saint Exupery havalimanlarını özelleştirmek açtığı ihalede Türk Limak grubunun olması tepkiye neden oldu.

Haydarpaşa Garı restorasyon projesine neden ruhsat verilmedi?

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu sabah resmi Twitter sayfasında Haydarpaşa Garı restorasyon projesi için neden ruhsat vermediklerini açıkladı. Nuhoğlu; kamuoyunu bilgilendirmek ve Kadıköy Belediyesi olarak tavrımızı ortaya koymak istedik.

Limak'tan 'Alkumru Barajı' açıklaması!

Limak Şirketler Grubundan yapılan açıklamada, "Santrallerimizde olay günü, TEİAŞ'tan gelen talimat doğrultusunda olağan günlük çalışma prosedürü içerisinde üretime geçilmiş olup, bir taşkın, baraj kapağı arızası iddialar gerçeği yansıtmamaktadır"...

Arazi satışı neden durduruldu?

Arazi satışları, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından 25 Şubat 2014 tarihinde yayımlanan bir genelge durduruldu. Peki, arazi satışı neden durduruldu? İşte arazi satışları kararı..

İstimlak işlemi neden yapılır?

İstimlak ile özel kişilere ait gayrimenkuller, kamu yararı gözetilerek kanun esaslarına göre karşılığı ödenmek kaydıyla alınıyor. Peki istimlak işlemi neden yapılır? İstimlak işlemi nasıl yapılır?

Kayseri'deki şiddetli yağış sel baskınlarına neden oldu!

Bünyan'da akşam saatlerinde etkisini gösteren yağmur sele neden oldu. Sel nedeniyle ilçenin merkezinden geçen Bük Deresi taştı. Derenin taşmasıyla birlikte dere kenarında bulunan 4 ahır, 3 dükkan ve çok sayıda evi su bastı.

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Avrupalı bankalar sorunlu gayrimenkul kredilerini neden satıyor?

Avrupa’da bankaların ve varlık yönetim şirketlerinin elinde, asıl odak noktalarının dışında olan 584 milyar Avro değerinde kredi veya gayrimenkul bulunduğu tahmin ediliyor. Avrupalı bankalar sorunlu gayrimenkul kredilerini neden satıyor?

Limak, Afrika'ya Fildişi ile giriyor!

Afrika pazarında önemli fırsat gören şirket Limak Çimento, Fildişi Sahili’nde kuracağı yeni tesis için ortağı Afrikbat ile birlikte ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Limak Çimento, Afrika’daki ilk yatırımını Fildişi Sahili’nde yapıyor!

Limak Çimento, yeni yatırımları için Afrika’yı seçti. Afrika pazarında önemli fırsat gören Limak Çimento, Fildişi Sahili’nde kuracağı yeni tesis için ortağı Afrikbat ile birlikte ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Tatilciler TEM Otoyolu İstanbul istikametinde yoğunluğa neden oldu!

Ramazan Bayramı tatilinin sonuna yaklaşılması nedeniyle, tatilcilerin dönüş yoluna çıkması TEM Otoyolu İstanbul istikametinde yoğunluğa neden oldu.Ayrıca TEM otoyolu Ankara istikametinde yoğunluğun yaşanmadığı gözlendi.

Zemin etüdü neden yapılır?

Zemin etüdü, üzerinde yerleşim kurulacak arazinin yer altı tabakaları ile ilgili tüm bilgilerin tespit edildiği araştırmalar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, zemin etüdü neden yapılır?

İmar revizyonu neden yapılır?

İmar uygulaması yapılan yerin yapı adalarını, bunların yoğunluk ve düzenini, yolları ve uygulamaya esas olacak bilgileri ayrıntılarıyla gösteren üzerine kadastral durumu işlenmiş plana imar planı deniyor. Peki, imar revizyonu neden yapılır?

limak clkdan neden ayrıldı Haberi

limak clkdan neden ayrıldı

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, elektrik dağıtım işi için Cengiz ve Kolin'le ortak kurdukları CLK şirketindeki ayrılıkla ilgili detayları verdi. Ortaklarıyla aralarında hiçbir sorunun olmadığını ve iyi ayrıldıklarını söyleyen Özdemir, "Bu ayrılık gerekiyordu. Ayrılıkla ilgili kura çektik. Borç-alacağın kalmadığı Uludağ Dağıtım ve Perakende bize kaldı ve memnunuz" diye konuştu.


CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın 29 Ekim resepsiyonu davetiyesinde başlama saati 18.30 olarak belirtilmişti.


Resepsiyon için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne 18.15’te ulaştım. Kısa sürede resepsiyonun gerçekleştiği “Kış Bahçesi”ne geçtim.


Cumhurbaşkanı ve eşi, resepsiyonun gerçekleştiği alana 19.15’te girdi. Yanlarında ilk göze çarpan önceki Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu. Bir-iki dakika sonra Başbakan

Binali Yıldırım da Cumhurbaşkanı’nın yanındaki yerini aldı.


Ardından hafız Mehmet Bilir, başta 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler olmak üzere...