16 / 05 / 2024

limak Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporu

limak Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporu

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik hedeflerinin devamı niteliğinde olan ‘Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporunu yayımlandı. Raporda, Limak’ın faaliyet gösterdiği sektörler ile Limak Vakfı’nın sürdürülebilirlik projelerinin değerlendirmesi bulunuyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Turistik trenlere iki yeni rota daha eklendi!

Tren ile seyahat etmek ve Türkiye'yi gezmek birçok vatandaşın yapmak istediği bir etkinlik .Buna göre, bu amaca hizmet edecek iki güzergahın daha faaliyete geçirileceği bakanlık tarafından açıklandı. Ankara ile Diyarbakır ve Ankara ile Tatvan arasında iki turistik tren hattı nisan ayında yollarda.

Bankada parası olanlar hemen baksın! Paranız daha çok katlanacak! Mevduat faizi yüzde 52'yi aştı!

Dün açıklanan Merkez Bankası'nın politika faizi yüzde 42,5 seviyesine yükselmesinin ardından mevduat faizleri de yüzde 52'yi aştı.

İstanbul'da 100 metrekarelik bir konutun kirası 16 bin TL'yi aştı! Öğrenciler ucuz kiralık ev bulamıyor! 

İstanbul'da üniversite okuyan öğrencilerin en büyük sorunlarından biri barınma oldu. İstanbul'da 100 metrekarelik bir konutun kirası 16 bin TL'yi aşarken, daha ucuza kiraya verilen evlerin bakımsızlıkları şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar...

Daha önceki uçuk tahmini tutmuştu! Dolara '38 lira olacak' dedi

Son iki yılda rekor üstüne rekor kıran dolar, 27 TL'yi aştı. Yeni rekorun yakın zamanda bir kez daha kırılacağını belirten ekonomist Selçuk Geçer, yeni rakam verdi. İşte Selçuk Geçer'den dikkat çeken tahmin...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Kira geliriniz 9 bin 500 TL'yi aşıyorsa hemen bakın! Daha az vergi ödemek için bunları yapabilirsiniz! 

Kira geliri olan vatandaşların beyanname vermesi gerekiyor. Kira geliri kapsamında, eğitim ve sağlık gideri olan daha az vergi ödeyebiliyor. Gelir beyannamesinde son gün 31 Mart...

Selçuk Geçer doların 35 TL'yi göreceği tarihi açıkladı!

Dolar tahminleriyle her kesimin dikkatini çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer bir tahminde daha bulundu. Selçuk Geçer doların 35 TL'yi göreceği tarihi açıkladı...

Çocuğu olanlar hemen bakın, bu fırsat kaçmaz! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Çocuğu olanlar hemen buraya bakın, böyle bir fırsatı bir daha bulamazsınız! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz. Koşun siz de başvurun. İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonlarına bir zam daha! 10 bin TL’yi geçecek! Promosyon için bu tarihi bekleyin

Bankaların promosyon yarışı gün geçtikçe hız kazanıyor. 7 bin 500 TL civarında seyreden emekli promosyonlarının ocak ayında 10 bin TL’yi aşacağı düşünülüyor.

Benzine 1 lira 12 kuruşluk dev zam! Litre fiyatı 21 TL'yi aşıyor! Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 9 Mayıs fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibi tarafından son dakika akaryakıt fiyatların yakından takip ediliyor. Son gelen zamlarla beraber litre fiyatı 20 TL'yi geçen benzine 1 lira 12 kuruşluk bir zam daha geleceği ileri sürüldü. İşte Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 9 Mayıs fiyat listesi...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Enerjide ülkemizi daha da ileri götüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşa edilen hidroelektrik santrallerle Türkiye'yi bu alanda farklı boyuta taşıdıklarını belirterek, "Enerjide ülkemizi inşallah daha da ileri götüreceğiz" dedi.

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

limak Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporu Haberi

limak Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporu

Limak Şirketler Grubu Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik hedeflerinin devamı niteliğinde olan ‘Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporunu paylaştı. Raporda, Limak Vakfı’nın sürdürülebilirlik projelerinin değerlendirmesi yer alıyor.

Kurucu değerleri ve çalışma ilkeleri ile sürdürülebilirlik önceliği olan Limak Şirketler Grubu, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde geçerli olan iş anlayışını, günümüz küresel hedefleri ile de uyumlu olacak şekilde sürdürülebilir ve insani gelişime odaklı, refahın yaygınlaştırılmasını önceliklendiren, gezegen merkezli, adil paylaşımcı bir yaklaşımla yapılıyor.

Bu düşünce ile, yeni dönem sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında hazırlanan “Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme” başlıklı rapor, sürdürülebilirlik anlayışını, söylemden eyleme dönüştüren Limak’ın faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde 2015’de bu yana gerçekleştirdiği projeleri değerlendirme yaparak, paylaşılmasını hedefliyor.

Limak’ta 2015 yılından bugüne, sürdürülebilirlik odağında 516 proje hayata geçirildi

“Daha İyi Bir Dünya İçin...