28 / 04 / 2024

Limak Holding afrika

Limak Holding afrika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde Limak Holding de 50 milyon dolarlık fabrika açacak.

Limak Holding'ten Afrika'ya 150 milyon dolarlık yatırım!

Limak Holding Afrika'ya Mozambik'ten açıldı. Maputo'da 2 milyon ton kapasiteli çimento fabrikasının temelini atan şirketin daha sonraki durağı Fildişi Sahili olacak.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Limak İnşaat'tan 764 milyon dolarlık dev anlaşma! 

Kuveyt, havalimanında inşa edilecek yeni terminalin bir kısmını yapması Limak Holding ile 764 milyon dolarlık sözleşmeye imza attı. İşte ayrıntılar...

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Villaflora Tepeören'de lansman fırsatını kaçırmayın! 120 ay vadeyle ödeme imkanı!

Limak Holding imzasıyla hayata geçirilen Villaflora Tepeören lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacak. Peki, Villaflora Tepeören ne kadar? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü’nün 'kedi yolu' tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir dün inşaat çalışmaları süren ‘1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. 

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Limak Holding afrika Haberi

Limak Holding afrika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye’nin öncelikli hedefleri arasında yer alan Afrika'ya ziyareti  bugün başlıyor. Afrika açılımının özel sektörün Afrika’ya yatırımını artırması beklenirken, Limak Holding  de harekete geçti. Limak Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştireceği Afrika ziyaretinin duraklarından biri olan Mozambik’te 'Limak Maputo Çimento Fabrikası'nı açacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da açılışa katılması bekleniyor. 


50 MİLYON DOLARLIK FABRİKA 

Limak Holding’in salı günü Mozambik’in başkenti Maputo’da açacağı Maputo Çimento Fabrikası dışında Fildişi Sahilleri’nde de benzer bir projesi var. Bahar sonunda bu ülkedeki fabrikanın da açılması hedefleniyor. Fabrikaların yatırım tutarının 50 milyon dolar olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı’nın ziyaretinde, benzer projelerin gerçekleştirilmesi, ekonomik iş birliği ve TİKA projeleri gündemde olacak. 



Akşam/Miray ÇİMEN


Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Türk şirketlerinin Afrika ülkelerindeki yatırımlarına bir yenisi ekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,...