08 / 05 / 2024

Limak tarsus otel

Limak tarsus otel

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, "Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor" dedi. İşte Capital'de yer alan haberin detayları...

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak dokuzuncu otelini Üsküp'te açıyor!

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

Mersin Tarsus'a 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılacak!

Mersin'deki altyapı çalışmaları tamamlanan Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Bölgesi tahsis sahibi 6 firmanın tesis yatırımlarını bekliyor. Bölgeye 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılması planlanıyor. 

Nihat Özdemir: Tarsus'ta 2 yeni otel inşa ediyoruz!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, "Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor" dedi. İşte Capital'de yer alan haberin detayları...

Tarsus'a 150 milyon liralık konut yatırımı!

Tarsus Belediyesi tarafından Kültür Merkezi yanındaki alana yapımı planlanan ve daha önce ihalesi gerçekleşririlen otel, konut ve iş yerlerinden oluşacak proje için imzalar atıldı. 

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Limak Turizm yurt dışında otel yapacak!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection'ın daveti üzerine Türk basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Limak Grubu yeni otel yatırımı yapacak!

Kavacık’taki Limak Eurasia Luxury Hotel’de Rus gazetecileri ağırlayan Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını paylaştı.

Limak otelleri yılda 1.2 milyon turist ağırlıyor!

Otellerinde yıllık 1.2 milyon turisti ağırlayan Limak, 2023'e kadar tesis sayısını 15'e çıkarmayı hedefliyor. Grubun Turizm Koordinatörü Kavaloğlu, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biriyiz" dedi.

Mardan Palace Hotel'e Limak Holding mi talip oldu?

İstanbul`un çehresini değiştirecek 3 büyük projeyi yakın takibe alan Limak Holding, enerjiye de 1 milyar dolar yatıracak. Limak`ın hedefinde ultra lüks otel Mardan Palace da var.

Limak Holding Mardan Palace otel ile ilgileniyor!

İstanbul'un çehresini değiştirecek 3 büyük projeyi yakın takibe alan Limak Holding, enerjiye de 1 milyar dolar yatıracak. Limak'ın hedefinde ultra lüks otel Mardan Palace da var..

Limak tarsus otel Haberi

Limak tarsus otel

HEDEF 10 BİN YATAK 200 milyon dolar yatırımla Limak Cyprus'u açan Limak Holding, turizm sektöründe liderliği hedefliyor. Holdingin başkanı Nihat Özdemir'in hedefi, Kıbrıs yatırımıyla 7 bine ulaşan yatak kapasitesini 10 bine çıkarmak.

“İKİNCİ BELEK OLACAK” Özdemir'in, yeni dönemde turizmde en büyük yatırımı yapacağı bölge ise "ikinci Belek" olarak nitelendirdiği Tarsus olacak. Özdemir, bölgedeki turizm fırsatlarını şöyle anlatıyor:

YENİ TURİZM ALANI "Devlet Tarsus'ta bulunan ve dünyaca tanınan Belek ile aynı özellikleri taşıyan Kazancı Bölgesi'ni turizm alanı yapmak için harekete geçti.Tarsus'un Kazancı Bölgesi'nde ilk etapta 5 otel, 3 golf sahası yapmak üzere ihaleler yapıldı ve tahsisler bitti.

İKİ OTEL YATIRIMI Bizim de Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor. Tarsus'ta 2 tane bin yataklı otel yapacağız, Ayrıca bir golf sahası olacak. Sadece bu bölgeye...