04 / 05 / 2024

Limak Volgograd terminal

Limak Volgograd terminal

2018’in ilk aylarında devreye girecek Volgograd terminal binası 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Proje yaklaşık 140 milyon liraya mal olacak.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na Limak imzası!

Limak İnşaat tarafından inşa edilecek Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah'ın katıldığı törenle atıldı.

Limak İnşaat 140 milyon liraya Volgograd’da terminal yapacak!

2018’in ilk aylarında devreye girecek Volgograd terminal binası 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Proje yaklaşık 140 milyon liraya mal olacak.

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov’un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak İnşaat, Kuveyt Havalimanı terminal binasını yapacak!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat'ın verdiği 1.312 milyar dinarlık (4.34 milyar dolar) teklifi onayladığını açıkladı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat’ın verdiği 4,34 milyar dolarlık teklifi onayladı.

Limak inşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov'un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminal inşaatı ihalesini kazandı!

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini kazandı. 4,34 milyar dolarlık bu ihale, Türk müteahhitlerin yurtdışında tek pakette kazandığı en büyük ihale olma özelliğini taşıyor.

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminalini yapacak!

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4.34 milyar dolarlık teklifi ile kazandığını açıkladı.

Limak, Kuveyt Havalimanı yeni terminalini inşa edecek!

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4,34 milyar dolarlık teklifle kazandığını duyurdu.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı terminal ihalesini kazandı!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat’ın verdiği 1.312 milyar dinarlık(4.34 milyar dolar) teklifi onayladığını açıkladı.

Limak Kuveyt Uluslar arası Havalimanı'nın terminalinin inşaat ihalesini kazandı!

Yapılan açıklamada, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yeni terminal inşası için en düşük teklifi 1.39 milyar dinar ile Limak ve Kharafi National şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyum verdi.

Limak, Kuveyt'in yeni terminali için 4.78 milyar dolarlık teklif verdi!

Uluslararası taahhüt sektöründe aldığı milyar dolarlık projelerle adından söz ettiren Limak Holding, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yapılacak yeni terminal inşaatı projesinde en düşük teklifi veren grupta yer aldı...

Modakent Terminal Kurtköy ödeme koşulları!

Modakent Terminal Kurtköy ödeme koşulları haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimleri 24 ay sonra yapılması hedeflenen Modakent Terminal Kurtköy projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Limak Volgograd terminal Haberi

Limak Volgograd terminal


2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nın ev sahipliğini Rusya üstleniyor. 11 şehirde düzenlenecek karşılaşmalar 12 stadyumda oynanacak. Bu şehirler arasında Moskova, St. Petersburg ve Yekaterinburg dışındakiler biraz daha güneyde ve birbirlerine daha yakın bir bölgede yer alıyor. Her ne kadar bu mesafe haritada yakın gibi görünse de Rusya’nın geniş coğrafyasını düşününce bu kentler arasındaki uzaklık aslında saat farklarına bile sahip. İşte bu nedenle 2018’de düzenlenecek turnuva için en önemli bağlantı, havayolu taşımacılığıyla gerçekleşecek...


ROSTOV’U DA ALDI


2018 için havaalanlarını yenileme çalışmasını hızla sürdüren Rusya, en önemli çalışmalarını da Türk şirketlere emanet ediyor. Son iki yılda keskinleşen, son haftalarda ise yumuşamaya bırakan iki ülke arasındaki siyasi havaya rağmen… Bilindiği gibi Rusya’nın güney batısında yer alan ve turnuva maçlarına ev sahipliği yapacak Rostov’un...